În seara de 14 iunie, Teilor a luat parte la un moment de magie. Celestial, editia a VII-a a balului caritabil de la castel, i-a purtat pe invitati într-o călătorie interplanetară, ridicându-i de la sol pentru câteva ore într-o lume plină de culoare şi jocuri de lumini.

Teilor - Celestial, Balul de la Castel, Iasi

Ne-am bucurat să fim parteneri în cadrul licitatiei caritabile şi sperăm că bijuteria pe care am ales-o va reuşi să aducă zâmbete pe chipuri de copii.

Licitatia caritabila Celestial

Evenimentul desfăşurat în Iaşi a reunit opere de artă, experienţe surpriză şi momente de emoţie trăite alături de trupa Holograf.

Holograf la Celestial

Peste 350 de invitati care şi-au deschis inimile şi o sumă astronomică dedicată sprijinirii copiilor din programele Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany: peste 100000 de euro, care vor fi direcţionaţi anul următor către 3 cauze susţinute prin eveniment.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard