Începând din acest an, Teilor face parte din CEO Clubs care reunește cele mai performante firme cu cele mai interesante personalități din mediul de afaceri din Romania la ora actuală.

CEO Club este una din cele mai vechi și mai largi organizatii de CEO și antreprenori din întreaga lume, servind drept rețea globală de dezvoltare și îmbunătățire a calității și profitabilității companiilor, prin sesiunile organizate regulat, în cadrul cărora cei invitați pot învăța lucruri noi, construind în același timp relații de afaceri și de prietenie.

Invitate la ce de-al 44-lea Cerc de Conferinte în cadrul căruia regizorul Teddy Necula a vorbit despre componentele inspiraționale ale unui brand, bijuteriile Teilor au fost cu siguranță o prezență inspirațională, spunând, ca de fiecare dată, povestea Teilor.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard