Diamante, pietre pretioase colorate, flori si straluciri diafane, toate inchise in colivia Teilor, expusa in gradina Harper’s Bazaar. Chiar daca doar pentru o seara, bijuteriile Teilor au fermecat ochii si inimile celor care au participat la un garden party memorabil.  

Bijuteriile compun colectia Teilor Secret Garden, sunt realizate manual si incrustate cu pietre pretioase naturale.

Colivia Teilor a adapostit un microunivers capturat în linii minuțios redate și inspirat de paradisuri exotice, o sărbătoare a naturii în ipostaze expresive, desenate în metale prețioase și sute de nestemate precum diamante negre, safire galbene și roz, tsavorite, rubine și smaralde.

Microuniverusl bijuteriilor din aur si pietre pretioase

Libelule, fluturi, serpi si albinute au fost expuse individual in terarii din sticla, impodobite cu petale si luminite discrete, cu rol de licurici.

Precious night, magic jewelleryPrecious night, magic jewelleryPrecious night, magic jewelleryPrecious night, magic jewelleryPrecious night, magic jewelleryPrecious night, magic jewelleryPrecious night, magic jewellery

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard