Teilor a avut privilegiul și plăcerea de a lua parte, măcar simbolic, la nunta Prințului Nicolae cu domnișoara Alina Maria Binder la Sinaia, duminică 30 septembrie 2018.

Prințul Nicolae a purtat o verighetă Teilor din platină, în interiorul căreia a gravat câteva cuvinte semnificative pentru povestea de dragoste care a trecut duminică într-o nouă etapă.

Alina a ales o verighetă moștenire de familie, însă a purtat o pereche de cercei semnați Teilor, încrustați cu diamante Excepționale completand perfect tabloul elegantei si distinctiei acestui eveniment special.

Sursă foto: nicolaealromaniei.ro   

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard