Teilor vă invită să descoperiți colecțiile sale de bijuterii în noul magazin deschis în Shopping City Sibiu  diamantele și pietrele prețioase vor străluci în monturi excepționale, inelele de logodnă cu care încep toate poveștile și verighetele pentru totdeauna.

Magazinul Teilor situat în Shopping City Sibiu confirmă filozofia brandului reunind colecții de bijuterii aparținând unor branduri cu tradiție în realizarea bijuteriilor încrustate cu diamante și pietre prețioase. Vitrinele magazinului găzduiesc atât colecții de bijuterii cu un design spectaculos, o varietate largă de verighete și inele de logodnă, cât și piese dedicate fiecărui moment din zi.

Culoarea și claritatea, cele mai expresive calități, cât și cele mai puternice declicuri emoționale în materie de pietre prețioase, se îmbină cu sinergia perfectă a diamantelor colorate. Focul, strălucirea, scintilația și modul magic de refractare a luminii conferă rafinament și nuanțe provocatoare diamantelor colorate.

Nuanțe soft de cireașă, roz aprins, albastru pudrat, verde crud, roșu pasional sau galben pai – strălucesc ca undele solare, fiecare cu spectrul său propriu de tonuri subtile. Indiferent de ocazie, toți cei care doresc să își surprindă persoanele dragi cu un cadou special sunt așteptați în magazinul Teilor cu bijuterii ce pot deveni daruri memorabile.Teilor Magazin Shopping City Sibiu

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard