În perioada 18-20 ianuarie 2019 are loc la Grand Hotel Italia Cluj-Napoca o nouă ediție a târgului de nunți Weeding Show.

Teilor vă așteaptă în Sala Venetia să descoperiți perechea perfectă de verighete printre modelele prezentate în cadrul colecțiilor sale ce îmbină liniile clasice ale verighetelor minimaliste realizate din aur galben cu rafinamentul nuanţelor de aur alb şi roz, în tendinţe anul acesta.

Pe lângă discounturile speciale de 10% pentru verighetele din aur si 15% pentru diamantele încrustate în verighetele din aur, pregătim și alte surprize plăcute vizitatorilor care vizitează standul Teilor.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard