Preţioasă, în sclipiri de diamante

De ce Delia şi diamantele Teilor? Pentru că sunt faimoase, efervescente şi surprinzătoare– exact aşa cum este ea. Mix de feminitate, frumuseţe şi strălucire în faţa camerei lui Oltin Dogaru şi pe pelicula lui Tom Willson.

În povestea Teilor Famous Diamonds, eroina este seducătoare, pasională şi independentă. Personalitatea ei vulcanică se descătuşează la atingerea diamantelor, care o însoţesc în orice clipă, fericită sau dramatică.

Delia Teilor Famous Diamonds

Singura dragoste care dureaza pentru totdeauna este cea pentru diamante: indestructibile si etern stralucitoare, pietrele pretioase o insotesc pe protagonista Teilor Famous Diamonds in fiecare moment. Si pentru ca diamantele sunt sinonime cu emotiile puternice, acestea declanseaza, cu fiecare atingere, rememorarea momentelor pline de romantism petrecute alaturi de el. 

Finalul clipului contureaza personalitatea unei femei independente si puternice, surprinsa de aura magica a pietrelor pretioase.

 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard