Regulament Club Teilor Pure Diamonds

card de fidelitate Teilor

Pentru a deveni membru al clubului Teilor Pure Diamonds, trebuie să veniți într-unul dintre punctele noastre comerciale, să achiziționați produse Teilor cu o valoare minimă de 500 lei și să completați formularul de înscriere.Veți primi pe loc cardul Teilor și veți beneficia de un discount de 5% pentru (toate) achizițiile viitoare.


TEILOR SILVER

-5% DISCOUNT

Primiți cardul Silver pe loc, la achiziționarea oricărui produs Teilor cu o valoare minimă de 500 lei și beneficiați de 5% discount pentru toate achizițiile viitoare din locațiile noastre.


TEILOR GOLD

-10% DISCOUNT  PENTRU BIJUTERIILE CU DIAMANTE, 5% PENTRU BIJUTERIILE DIN AUR FARA PIETRE PRETIOASE

Pentru cumpărături care depășesc suma de 20000 lei, Teilor vă oferă cardul Gold, pentru mai multe avantaje la achiziționarea pieselor prețioase.


TEILOR PLATINUM

- 15% DISCOUNT PENTRU BIJUTERIILE CU DIAMANTE, 8% PENTRU BIJUTERIILE DIN AUR FARA PIETRE PRETIOASE

Pentru cumpărături care depășesc suma de 40000 lei, Teilor vă oferă cardul Platinum, pentru mai multe avantaje la achiziționarea bijuteriilor din colecțiile speciale.


TEILOR DIAMOND

-18%DISCOUNT PENTRU BIJUTERIILE CU DIAMANTE, 8% PENTRU BIJUTERIILE DIN AUR FARA PIETRE PRETIOASE

Pentru cumpărături care depășesc suma de 90000 lei, Teilor vă oferă cardul Diamond, pentru mai multe avantaje la achiziționarea bijuteriilor din colecțiile ediție limitată.


TEILOR SPECIAL

-20% DISCOUNT PENTRU BIJUTERIILE CU DIAMANTE, 8% PENTRU BIJUTERIILE DIN AUR FARA PIETRE PRETIOASE

Pentru cumpărături care depășesc suma de150000 lei, Teilor vă oferă cardul Diamond, pentru mai multe avantaje la achiziționarea bijuteriilor din colecțiile ediție limitată.


REGULAMENT PROGRAM DE LOIALITATE TEILOR PURE DIAMONDS

Prezentul program de fidelizare a clientilor este organizat de catre SC CREDIT-GOLD & GF, cu sediul în judeţul Argeş, Piteşti, str. Smeurei, nr. 54, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J3/1681/2003, CIF RO 15997524, denumita in continuare Organizator.

Participarea la campanie atrage acceptarea implicită şi necondiţionată a prezentului Regulament Oficial al campaniei de către participanţi.


MODALITATEA DE FIDELIZARE:

Programul de fidelizare se va derula prin emiterea cardurilor de fidelitate TEILOR, care vor fi acordate clientilor Teilor.


CONDIȚII DE ELIBERARE A CARDULUI DE FIDELITATE TEILOR:

Cardul de fidelitate TEILOR se emite gratuit persoanelor fizice, clienti ai Teilor care indeplinesc conditiile de la punctul 1.1 si solicita acest lucru.

Cardul de fidelitate TEILOR nu este un card de debit sau de credit si este recunoscut ca generator de drepturi doar in locatia mentionata si in conditiile prezentului regulament.

Cardul de fidelitate TEILOR se emite numai pe baza formularului de inscriere in programul de fidelitate, completat integral de client. Completarea partiala, incorecta sau ilizibila a tuturor rubricilor formularului de inscriere in programul de fidelitate acorda dreptul organizatorului sa refuze emiterea cardului de fidelitate TEILOR.

Prin completarea corespunzatoare a formularului de inscriere in programul de fidelitate, clientul adera la termenii si conditiile prezentului regulament. Organizatorul va transmite prin posta sau va preda personal cardul de fidelitate TEILOR catre client.


1. TERMENI SI CONDITII

1.1. Cardul de fidelitate TEILOR se acorda clientilor care acceptă să se înscrie în programul de fidelizare Teilor Pure Diamonds, în urma achiziționării unor produse Teilor, conform grilei următoare:


Cardul Silver: Acordat clienților care achiziționează bijuterii dintr-o locație Teilor cu valori cuprinse între 500 – 9999 Ron. Aceștia vor primi un discount de 5% pentru viitoarele cumpărături în locațiile Teilor.

Cardul Gold: Acordat clienților care achiziționează bijuterii dintr-o locație Teilor cu valori cuprinse între 20001 – 29999 Ron. Aceștia vor primi un discount de 10% pentru viitoarele achiziţii de bijuterii Teilor încrustate cu diamante sau 5% discount pentru achiziţiile de bijuterii Teilor din aur fără pietre preţioase.

Cardul Platinum: Acordat clienților care achiziționează bijuterii dintr-o locație Teilor cu valori cuprinse între 40000 – 69999 Ron. Aceștia vor primi un discount de 15% pentru viitoarele achiziţii de bijuterii Teilor încrustate cu diamante sau 8% discount pentru achiziţiile de bijuterii Teilor din aur fără pietre preţioase.

Cardul Diamond: Acordat clienților care achiziționează bijuterii dintr-o locație Teilor cu o valoare mai mare de 90000 Ron. Aceștia vor primi un discount de 18% pentru viitoarele achiziţii de bijuterii Teilor încrustate cu diamante sau 8% discount pentru achiziţiile de bijuterii Teilor din aur fără pietre preţioase.

Cardul Special: Acordat clienților care achiziționează bijuterii dintr-o locație Teilor cu o valoare mai mare de 150000 Ron. Aceștia vor primi un discount de 20% pentru viitoarele achiziţii de bijuterii Teilor încrustate cu diamante sau 8% discount pentru achiziţiile de bijuterii Teilor din aur fără pietre preţioase.

Discount-urile nu pot fi cumulate și nu pot fi combinate cu alte oferte.

Campania nu face referire la aurul de investiții. Prin aur de investitii se intelege: - aurul, sub forma de lingouri sau plachete acceptate/cotate pe pietele de metale pretioase, avand puritatea minima de 995‰, reprezentate sau nu prin hartii de valoare. - monedele de aur care au titlul mai mare sau egal cu 900‰ sunt reconfectionate dupa anul 1800, sunt sau au constituit moneda legala de schimb in statul de origine, si sunt vandute in mod normal la un pret care nu depaseste valoarea de piata libera a aurului continut de monede cu mai mult de 80%.

1.2 Pentru a primi cardul de fidelitate TEILOR, solicitantul trebuie sa completeze un formular de inscriere cu datele personale. Formularul de inscriere se gaseste in locatiile Teilor.

1.3 Clientul poate beneficia de facilitatile programului numai prin prezentarea unui card valabil inainte efectuarii achizitiei. Prezentarea cardului ulterior finalizarii achizitiei nu asigura acordarea facilitatilor aferente programului de fidelizare.

1.4 Poate fi folosit un singur card in cadrul unei proceduri de achizitionare a produselor Teilor.

1.5 Card emis de SC Credit Gold & GF 2003. Cardul poate fi utilizat în oricare dintre punctele comerciale Teilor. Cardul poate fi utilizat în conformitate cu regulamentul programului de fidelizare Teilor, disponibil pe www.teilor.ro. Utilizarea acestui card constituie acceptarea termenilor și condițiilor menționate. SC CreditGold & GF 2003 își rezervă dreptul de a schimba termenii și condițiile fără o notificare prealabilă. Acesta nu este un card de credit și nu poate fi folosit ca atare.

2. DURATA DE VALABILITATE A CARDULUI

Organizatorul are dreptul oricand sa sisteze acest program de fidelitate, postand in acest sens un anunt pe site-ul propriu, www.teilor.ro, cu cel putin sapte zile calendaristice anterior datei sistarii. De la data sistarii, cardul de fidelitate TEILOR isi pierde valabilitatea, iar clientilor li se anuleaza toate drepturile dobandite in programul de fidelizare.


3. PIERDEREA, FURTUL SAU DISTRUGEREA CARDULUI DE FIDELITATE

In cazul pierderii, furtului sau distrugerii cardului TEILOR, clientul are dreptul sa se adreseze organizatorului in vederea inlocuirii cardului de fidelitate.


4. DREPTUL ORGANIZATORULUI DE A MODIFICA CONDITIILE PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Organizatorul are dreptul de a modifica oricand si asa cum considera oportun si/sau necesar conditiile de derulare a programului de fidelizare si a prezentului regulament fara ca detinatorul cardului de fidelitate TEILOR sa aiba dreptul sa se opuna sau sa solicite despagubiri.


5. DREPTUL ORGANIZATORULUI IN CAZ DE FRAUDA SAU ABUZ

In cazul unei utilizari frauduloase sau abuzive a cardului de fideliate TEILOR, organizatorul are dreptul sa anuleze acel card. Totodata, in cazul in care posesorul cardului are un comportament care aduce atingere bunei functionari, patrimoniului, imaginii si/sau renumelui organizatorului (de exemplu comportament inadecvat, indecent sau jignitor in incinta magazinului, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugerea bunurilor organizatorului, sustragere de la plata etc.), organizatorul are dreptul sa dezactiveze cardul de fidelitate folosit in scopurile nepermise mentionate, clientul pierzand avantajele acordate prin cardul respectiv. In acest context, organizatorul are dreptul sa refuze includerea clientului in programul de fidelitate sau continuarea programului in folosul acestuia.


6. OFERTE PERSONALIZATE

Prin inscrierea ca membru in clubul Teilor si primind cardul de fidelitate Teilor, participantii isi exprima acordul de a primi periodic oferte personalizate conform grilei de fidelitate din care fac parte. Ofertele pot fi trimise fie prin sms si/sau e-mail.


7. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Datele furnizate de Dumneavoastra prin intermediul formularului de inscriere sunt prelucrate de catre Organizator si stocate pe o perioada de 5 ani de la data colectarii acestora si sunt prelucrate in scopul "derularii activitatilor de reclama, marketing, publicitate, oferte si a emiterii Cardului de Fidelitate Teilor".

Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord, in mod expres si neechivoc, cu privire la: colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor furnizate in momentul participarii la campania promotionala, stocarea acestor date si prelucrarea lor. Participantii la campania promotionala isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament; Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale participantilor la campania promotionala si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au dreptul, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului nr.679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, de informare, la acces date, dreptul la rectificarea si la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrare automata, inclusiv crearea de profiluri. Participantii au dreptul ca in orice moment sa isi retraga consitamantul acordat pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul de reclama, marketing, publicitate, oferte si a emiterii Cardului de Fidelitate Teilor. Pentru exercitarea acestor drepturi, Participantii se pot adresa cu o cerere scrisa trasmisa operatorului SC CREDIT-GOLD & GF SRL sau la adresa de email dpo@teilor.ro.

Refuzul Participantului de a furniza datale cu caracter personal solicitate determina neinscrierea acestuia in Program. De asemenea retragerea dreptului de procesare a datelor personale aplica de la sine si suspendarea dreptului de a mai utiliza beneficiile Cardului de Fidelitate Teilor.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard