RETUR PRODUSE

Dacă produsul pe care l-ați comandat nu este ce v-ați dorit, îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru a primi contra-valoarea lui (mai puțin cheltuielile aferente returului) într-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, fără urme ale utilizării. Coletul în care veți returna produsul trebuie să conțină: produsul, factura și certificatul de garanție.

Dacă produsul returnat nu este în aceeași stare în care a fost livrat, returul nu va fi acceptat.

Produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului nu se vor putea returna.

Dacă vi s-a livrat un alt produs decât cel comandat, vă rugăm să ne comunicați acest lucru cât mai repede și să completați Formularul de Retur. Toate costurile implicate în înlocuirea produsului vor fi suportate de către Teilor.

Dacă produsul livrat nu este conform specificațiilor din oferta noastră, puteți returna produsul pentru înlocuire sau rambursare. Dacă doriți înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, veți plăti diferența, dacă produsul va avea o valoare mai mică, veți primi în cont diferența. Costurile pentru retur vor fi suportate de către Teilor.

Pentru returnarea produselor, vă rugăm să parcurgeți următorii pași:
1. Completați formularul de Retur
2. Ambalați produsul pe care doriți să îl returnați astfel încât acesta să nu sufere stricăciuni în timpul transportului.
3. În colet adăugați produsul, factura și certificatul de garanție.
4. Expediați coletul pe adresa:
SC CREDIT GOLD & GF 2003 SRL – Vânzări Online
Str. Smeurei nr. 54
Pitești, județul Argeș, cod poștal 110046

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de maxim 30 de zile de la retur prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de retur.

Formularul de retur este un model și nu este obligatoriu. 

Formular de Retur

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați departamentului nostru de Vânzări online la 0720028217 de luni până vineri între 9:00 și 18:00 sau la adresa contact@teilor.ro.

Captcha
Atenție: Captcha este sensibil la majuscule.
Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard