Povestea bijuteriilor Teilor Secret Garden

Povestea bijuteriilor Teilor Secret Garden

Prin crearea acestei lumi magice, colecția Secret Garden ne capturează imaginația și o poartă în universuri exotice în care elementele minerale dau naștere elementelor vegetale într-o pledoarie pentru natură și pentru lux.Bijuteriile care alcătuiesc colecția Secret Garden sunt fiecare un exempar deosebit, unic în felul său, la fel cum sunt specimenele din colecția unui entomolog. 

Realizate în serii limitate, bijuteriile din colecția Secret Garden sunt lucrate manual și încrustate cu cele mai frumoase pietre prețioase, provenind din locuri paradisiace ale lumii. Fiecare bijuterie este făcută din aur, iar pietrele încrustate sunt alese cu grijă, în funcție de proprietăți și vibrația culorilor.

Bijuterii Secret Garden Teilor

Libelulele de citrină însorită, gărgărițele cu aripi rozalii din safir îți dau sentimentul că își iau zborul, șerpii cu privirile lor hipnotizante de rubin și desenul geometric de diamante albe și verzi parcă prind viață sub ochii noștri. Descoperă un microunivers capturat în linii minuțios redate și inspirat de paradisuri exotice, o sărbătoare a naturii în ipostaze expresive, desenate în metale prețioase și sute de nestemate precum diamante negre, safire galbene și roz, tsavorite, rubine și smaralde.

Secret Garden Teilor, libelulele cu citrine si diamante

Nimic nu e static, totul se transformă, evoluează și se lasă descoperit mereu într-o altă lumină.  Pietrele naturale își dezvăluie proprietățile uimitoare în claritatea și intensitatea culorilor. Diamantele negre și cele cafenii, smaraldele, cuarțul fumuriu, încrustate în siluete prețioase, fiecare o mică operă de artă naturalistă. Sutele de pietre prețioase atent selecționate conferă o strălucire exotică pieselor, într-o cromatică debordantă și originală care ne transportă într-o grădină vrăjită, unde comorile ne așteaptă să le descoperim și unde cel mai discret detaliu ne surprinde și ne captivează.

Teilor Exclusive bijuterii cu safire roz

Prin crearea acestei lumi magice, colecția Secret Garden ne capturează imaginația și o poartă în universuri exotice în care elementele minerale dau naștere elementelor vegetale într-o pledoarie pentru natură și pentru lux. Bijuteriile sunt disponibile atat online, cat si in Teilor Exclusive Baneasa Shopping City si Teilor Exclusive Iasi.

Călătorii, vise și pietre prețioase

Pietrele prețioase nu își vor pierde niciodată sclipirile magice. Primăvara aceasta, Teilor îți propune câteva piese care pot deveni talismanele tale norocoase de zi cu zi, de vacanță sau pentru momente speciale.

Se spune că acvamarinul protejează împotriva energiilor negative și aduce noroc în dragoste, fiind considerat un cadou potrivit pentru căsătorie sau aniversări.

În vechime, se spunea că acvamarinul este o piatră a curajului, care proteja călătorii pe apă. Numit şi ”piatra curajului” sau ”piatra marinarilor”, acvamarinul pentru navigatorii din antichitate era considerat un adevărat talisman norocos deoarece credeau că îi protejează de mânia lui Neptun, de furtuni, şi le aduce noroc în activitatea lor, fie pescuit, fie expediţii războinice.

Acvamarinul, piatra protectoare

Ametistul este o varietate de cuarț, străbătut de striațiuni ondulate sau concentrice de culoare violet. Nuanțele translucide de levănțică se schimbă în funcție de tipul și intensitatea luminii la care sunt expuse, ametistul fiind un adevărat spectacol de culoare în montura bijuteriilor.

Ametistul este o piatra semiprețioasă cu puternică încărcătură spirituală. Considerată de celți piatra druizilor, ametistul era în India piatra brahmanilor, în timp ce, în budism, gema era percepută drept piatra evolutiei pe treptele spiritualitatii. Despre ametist se crede că poate transforma energia în iubire.

Cristalele de ametist sunt foarte răspândite în natură, fiind prezente mai ales în Brazilia, Uruguay, Madagascar, Germania, Rusia și Sri Lanka.

Alege o pereche de cercei încrustată cu ametiste, care te va ajuta să îți regăsești  liniștea interioară și armonie în fiecare moment din zi.

Ametiste - Secret Garden

Bijuteriile încrustate cu agate sunt ușor de asortat oricărui moment din zi. Excelente purtătoare de energii pozitive, agatele erau folosite în trecut ca leac împotriva insomniilor și ca protectoare împotriva spiritelor malefice – agatele fiind cele mai vechi pietre semiprețioase cunoscute.

Un inel încrustat cu agate și diamante, realizat manual în nuanțe de aur roz, te poate însoțit oriunde și în orice anotimp.

Noua colecție de bijuterii Teilor cuprinde piese încrustate cu pietre prețioase hipnotizante. Teilor alege întotdeauna doar pietrele remarcabile, fără incluziuni.

Filtrează produsele

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard