Povestea bijuteriilor Teilor Secret Garden

Povestea bijuteriilor Teilor Secret Garden

Ştim despre diamantele albastre că se formează la aproximativ 650 km adâncime în interiorul Terrei, că diamantul translucid este indestructibil, că safirele, smaraldele, ametistele sau rubinele sunt colorate de mixurile de substante active prinse in miezul lor. Acestea sunt extrase din inima naturii, iar caracteristicile lor sunt influenţate direct de clima, arealul şi chiar şi de modul în care se desfăşoară viaţa zi de zi în acea parte a Globului. Astfel, acvamarinele din Brazilia nu seamănă cu cele din Madagascar, smaraldele au o intensitate aparte în Columbia, iar safirele din Khasmir sunt idolatrizate în întreaga lume.

Descopera COLECTIA.

După ce sunt aduse la suprafaţă, pietrele trec printr-un proces complex de prelucrare, tăiere, şlefuire şi conturare. Rezultatul final depinde foarte mult de experienţa şi talentul bijutierului, de viziunea şi modul în care acesta şi-a imaginat montura în care va fi prinsă piatra.

Procesarea pietrelor pretioase

Bijuteriile care depăşesc graniţa clasicului, fiind deja percepute ca mici opere de artă, trec prin mai multe rânduri de mâini de artişti: sunt schţate, pictate, imaginate în mulaje, turnate în aur şi în final însufleţite prin sclipirile pietrelor preţioase. Fiecare bijuterie este unică, căutându-şi aparţinătorul care să-i fie pereche perfectă pentru totdeauna.

Bijuteriile Secret Garden, mici opere de arta

Aşa sunt şi personajele poveştii Teilor Secret Garden. Sunt bijuterii din aur, încrustate cu cele mai frumoase pietre preţioase din lume, inspirate din sursele inepuizabile ale naturii, care fascinează şi intrigă în acelaşi timp prin detaliile lor atât de viu conturate.

Descopera COLECTIA.

Bijuteriile Teilor Secret Garden

Dacă la prima vedere te încearcă doar o senzaţie de curiozitate, odată cu prima atingere se declanşează un val de emoţii corelate cu o serie de întrebări care îţi tranzitează gândurile: Cum au fost realizate degradeurile de culoare? Fiecare piatră a fost montată manual? Care este provenienţa pietrelor? Cum pot fi detaliile atât de minuţios realizate? După câteva minute de analiză, se instalează dorinţa şi senzaţia de apartenenţă la simbolistica obiectului preţios. Practic, dragoste la prima vedere.

Inel sarpe cu diamante Teilor

Bijuteriile Teilor Secret Garden au cu siguranţă suflete pereche la fel de interesante şi valoroase. Te invităm să le descoperi şi să afli care dintre acestea îţi poate deveni talisman norocos, pentru totdeauna.

Descopera COLECTIA.

Filtrează produsele

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard