Famous Diamonds

MAGIA DIAMANTELOR

Conexiunea dintre ochi, creier și inimă este în mod intrinsec legată de iubire – iar această relație duce la descoperirea celor mai frumoase diamante. Noi credem în arta de a observa strălucirea diamantelor și de aceea pentru noi obținerea celor 4C (clarity–claritate, cut-tăietură, colour-culoare și carat-carate) reprezintă doar primi pași spre descoperirea briliantului perfect.

Descopera

DOAR UN PAS DE LA DISCREȚIE, LA EXUBERANȚĂ

Alegerea bijuteriilor este precum alegerea parfumului. Acestea trebuie să se muleze perfect pe nuanța pielii, să poarte un strop din farmecul cerului înstelat și să învăluie trupul în nuanțe fine de strălucire.

Citeste

VERDE EXTRAORDINAR

Descoperite acum 4000 de ani, smaraldele au devenit de-a lungul timpului preferatele imparatilor, maharajahilor si reginelor. Bijutierii nostri petrec luni intregi in cautarea smaraldelor autentice, care impodobesc, mai apoi, bijuteriile Teilor Exclusive.

Descopera

FAMOUS DIAMONDS

Extravaganța pendulează cu liniile clasice, culorile efervescente în care sunt îmbrăcate bijuteriile fiind o declarație stilistică, plină de strălucire. Piesele evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului, dincolo de graniţele a tot ceea ce este deja ştiut în materie de bijuterii.

Descopera

SECRETELE AMETISTELOR

Ametistul este piatra pretioasa cel mai des asociata cu nuantele de lavanda. Violetul ametistelor poate fi traversat de irizatii albastru-indigo sau de reflexii rosiatice, acestea schimbandu-si culoarea in functie de intensitatea luminii.

Descopera

PRETIOASA, IN SCLIPIRI DE DIAMANT

Singura dragoste care dureaza pentru totdeauna este cea pentru diamante: indestructibile si etern stralucitoare, pietrele pretioase o insotesc pe protagonista Teilor Famous Diamonds in fiecare moment.

Citeste

NOBILUL SI MAIESTOSUL SAFIR

Diamantele pot intensifica nuanta profunda a safirelor, conferind fluiditate si consistenta celei mai frumoase nuante de albastru din lume. Safirele au fost dintotdeauna pietrele asociate cu regalitatea si romantismul.

Descopera

Produse noi
Butoni aur alb 14K

Butoni aur alb 14K

Filtrează produsele

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2017 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard