Famous Diamonds


CATRINEL MARLON IN POVESTEA TEILOR PURE DIAMONDS

Muza Teilor este puternică, feminină, trăieşte fiecare moment la intensitate maximă şi preţuieşte lucrurile autentice din viaţa ei.

Afla mai mult

FABULOS! EXACT CA UN DIAMANT

In orice context, frumusetea naturala a diamantelor te va invalui intr-o aura glamour, plina de stralucire.

Descopera colectia

MAGIA UNUI ZAMBET

Conturat de sclipirile pietrelor pretioase. Fericirea poate lua multe forme. Poate fi conturata in aur si pietre pretioase.

Afla mai mult

SENZUALITATE SI PIETRE PRETIOASE

Feminitatea invaluita in London Blue Topaz si diamante.

Descopera

SUNT PENTRU TOTDEAUNA

Diamantele spun povesti despre momente frumoase, amintiri pretioase si cadouri care se vor pastra dincolo de timp.

Descopera

CULOARE IN SCLIPIRI PRETIOASE

Blue topaz, ametiste si diamante - pietre pretioase naturale care impodobesc monturile bijuteriilor realizate din aur.

Descopera

DIAMANTE, TANZANITE SI AMETISTE

Asorteaza pietrele pretioase la culori vii, intense. Natura este intotdeauna punctul de plecare pentru toate lucrurile fantastice.

Descopera colectia de bijuterii cu pietre pretioase

FABULOS! EXACT CA UN DIAMANT

In orice context, frumusetea naturala a diamantelor te va invalui intr-o aura glamour, plina de stralucire.

Descopera colectia de bijuterii cu diamante

VERDE DE INVIDIE

Infuzie de culoare asortata la sclipiri discrete de diamante. Verde profund prins in intr-o montura pretioasa.

Descopera colectia Exclusive

IN STIL GLAMOUR

Irezistibilele si stralucitoare, prinse in montura unor bijuterii statement, diamantele vor fi intotdeauna combinate cu momente deosebite.

Descopera colectia Famous diamonds

FRUMUSETE NATURALA

Contururi delicate, realizate din aur si imbracate in diamante. Look sofisticat si minimalist, pentru clipe de rasfat.

Descopera colectia de bijuterii cu diamante

FANCY DIAMONDS

Contururi perfecte desenate in aur si impodobite cu diamante translucide si fancy.

Descopera colectia

AMETISTUL, PIATRA IUBIRII SI A CREATIVITATII

Legenda spune ca zeul Bacchus s-a indragostit de o frumoasa nimfa, Amethyste, si pentru ca aceasta l-a respins, a prefacut-o intr-o stanca de culoare violet.

Descopera

COLECTIA SECRET GARDEN

Mici opere de artă schiţate, pictate, imaginate în mulaje, turnate în aur şi în final însufleţite prin sclipirile pietrelor preţioase. Fiecare bijuterie este unică, căutându-şi aparţinătorul care să-i fie pereche perfectă pentru totdeauna.

Descopera

DESPRE TINE

Pentru că tu eşti cea mai puternică, cea mai frumoasă şi pentru că meriţi tot ce este mai bun, Teilor ţi-a pregătit surprize preţioase, gândite pentru momentele de răsfăţ pe care le meriţi.

Descopera

DIAMANTELE SUNT PENTRU TOTDEAUNA

Dacă vrei să oferi ceva pentru totdeauna, te vei îndrepta cert către pietrele preţioase autentice, către bijuterii în jurul cărora se pot ţese poveşti care se vor transmite din generaţie în generaţie.

Descopera

PRIMAVARA INCEPE CU UN DIAMANT TEILOR

Primavara aceasta este despre frumusete si stralucire. Despre emotii si simboluri pretioase. Despre dorinte implinite si cadouri memorabile.

Descopera

DESPRE FRUMUSETE SI PRETIOZITATE

Proiectul Teilor Despre tine le are ca protagoniste pe Delia, Gina şi Oana Matache – trei iconuri pentru feminitate, naturaleţe şi autenticitate.

Descopera

POVESTI FARA SFARSIT

Sclipiri efervescente, care se intensifica pana cand ating pragul de stralucire a celor mai intunecate nuante.

Descopera

EMOTII SI PIETRE PRETIOASE

Emoţiile care le însoţesc şi emoţiile pe care le generează. Descopera o colectie de bijuterii dedicata contururilor fabuloase, impodobite cu diamante.

Descopera

MAGIA DIAMANTELOR

Conexiunea dintre ochi, creier și inimă este în mod intrinsec legată de iubire – iar această relație duce la descoperirea celor mai frumoase diamante. Noi credem în arta de a observa strălucirea diamantelor și de aceea pentru noi obținerea celor 4C (clarity–claritate, cut-tăietură, colour-culoare și carat-carate) reprezintă doar primi pași spre descoperirea briliantului perfect.

Descopera

DOAR UN PAS DE LA DISCREȚIE, LA EXUBERANȚĂ

Alegerea bijuteriilor este precum alegerea parfumului. Acestea trebuie să se muleze perfect pe nuanța pielii, să poarte un strop din farmecul cerului înstelat și să învăluie trupul în nuanțe fine de strălucire.

Citeste

VERDE EXTRAORDINAR

Descoperite acum 4000 de ani, smaraldele au devenit de-a lungul timpului preferatele imparatilor, maharajahilor si reginelor. Bijutierii nostri petrec luni intregi in cautarea smaraldelor autentice, care impodobesc, mai apoi, bijuteriile Teilor Exclusive.

Descopera

FAMOUS DIAMONDS

Extravaganța pendulează cu liniile clasice, culorile efervescente în care sunt îmbrăcate bijuteriile fiind o declarație stilistică, plină de strălucire. Piesele evoluează în forme expresive cu rezultate surprinzătoare: inovaţii cromatice, soluţii creative şi neaşteptat de sensibile sunt reprezentate într-o lume a frumosului, dincolo de graniţele a tot ceea ce este deja ştiut în materie de bijuterii.

Descopera

SECRETELE AMETISTELOR

Ametistul este piatra pretioasa cel mai des asociata cu nuantele de lavanda. Violetul ametistelor poate fi traversat de irizatii albastru-indigo sau de reflexii rosiatice, acestea schimbandu-si culoarea in functie de intensitatea luminii.

Descopera

PRETIOASA, IN SCLIPIRI DE DIAMANT

Singura dragoste care dureaza pentru totdeauna este cea pentru diamante: indestructibile si etern stralucitoare, pietrele pretioase o insotesc pe protagonista Teilor Famous Diamonds in fiecare moment.

Citeste

NOBILUL SI MAIESTOSUL SAFIR

Diamantele pot intensifica nuanta profunda a safirelor, conferind fluiditate si consistenta celei mai frumoase nuante de albastru din lume. Safirele au fost dintotdeauna pietrele asociate cu regalitatea si romantismul.

Descopera

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard