Universul Teilor

PURE DIAMONDS

Bijuteriile autentice sunt pentru totdeauna. Iar designerii care folosesc ca sursă de inspiraţie dragostea, vor găsi mereu raţionamente puternice pentru a da viaţă unor colecţii unice.

Compania Teilor a fost înfiinţată în 1998 de către o echipă de bijutieri experimentaţi, care şi-au dorit să creeze o linie de bijuterii unică, cu design imprevizibil, elegant și nu întotdeauna clasic.

Bijuteria Teilor

STRADA PAVATĂ CU DIAMANTE

Numele Teilor cuprinde întreaga filozofie a companiei: autenticitatea brand-ului românesc, sinteza opuselor, îmbinarea dintre raţiune şi sentiment. Pe de-o parte pasiunea, arta şi creativitatea, care conturează emoţii în stilul propriu și, pe de altă parte, raţionamentul clar definit prin care aurul este topit, prelucrat şi şlefuit pentru a transpune imaginaţia designerului în realitate. Primul magazin Teilor a fost înființat pe strada care a și dat numele brandului.

Strada pavată cu tei și diamante, pe care a început povestea bijuteriilor, are o semnificație aparte pentru companie, sediul Teilor fiind în prezent punctul său central de atracție.

Bijuteria Teilor


Stilul Teilor este uşor de reperat, inovaţia fiind principiul după care se ghidează întreg procesul de creaţie. Aurul, prin natura sa modelatoare, joacă rolul de mesager al sentimentelor intense. Din vitrina Teilor, bijuteriile îţi vor transmite romantismul şi magnetismul celor mai frumoase gânduri.

Colecțiile de inele de logodnă sunt completate de zeci de modele de verighete, realizate din aur de 14K sau 18K, platină sau titan. Verighetele pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră, prin modificarea nuanței aurului și a pietrelor încrustate, diamante sau cristale.

TEILOR EXCLUSIVE

Amprenta handmade este unul dintre primele lucruri pe care le vei observa la bijuteriile Teilor Exclusive. Este pur şi simplu imposibil să reproduci contururile bijuteriilor folosind un aparat. Precizia chirurgicală în mişcările mâinii, în intensitate loviturilor de ciocan, forţa cu care sunt strânse gheruţele de prindere, unghiul de şlefuire al pietrelor - toate aceste operaţiuni meticuloase sunt redate prin măiestria mâinii care întinde şi răsuceşte sârmuliţele de aur şi aşează piatră lângă piatră pentru fiecare piesă în parte.

Bijuteria Teilor


Colecțiile de bijuterii sunt disponibile în locația Teilor Exclusive din Băneasa.

REȚEAUA DE AUR

În prezent, rețeaua de magazine Teilor este compusă din aproape 40 de locații activând în întreaga țară, la care se adaugă prezența online a brand-ului, www.teilor.ro.

Bijuteria Teilor
Bijuteria Teilor
Bijuteria Teilor
Bijuteria TeilorFiltrează produsele

Tip Bijuterie
Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard