Catrinel Marlon in povestea Teilor Pure Diamonds

Muza Teilor este puternică, feminină, trăieşte fiecare moment la intensitate maximă şi preţuieşte lucrurile autentice din viaţa ei.

 Catrinel Menghia in noua campanie Teilor Pure Diamonds 2020

Catrinel spune din nou povestea Teilor Pure Diamonds prin priviri hipnotizante, senzualitate şi naturaleţe.

“Ce transmite noua colectie Teilor? Că este momentul tău să străluceşti, să te simţi frumoasă şi încrezătoare. Bijuteriile cu diamante sunt accesoriile pe care le-aş purta zi de zi, de dimineaţa până seara.

 

Teilor Pure Diamonds este despre emoţie, despre puritatea şi frumuseţea pietrelor preţioase. Bijuteriile sunt realizate manual şi încrustate cu geme naturale, definite de culori puternice, strălucire şi detalii luxuriante. Dimensiunea impresionantă, cât şi tăietura perfectă a pietrelor înscriu accesoriile în ordinul bijuteriilor memorabile, care nu pot trece neobservate, in nicio circumstanţă.

Descopera colectia Teilor Pure Diamonds.

Descopera colectia de bijuterii Teilor Pure Diamonds

Design-ul surprinzător al bijuteriilor se remarcă prin combinații imprevizibile de culori și forme. Contururi fluide și nuanțe vibrante se îmbină într-un joc de lumină impresionant, evidențiat de fațetele diamantelor. Tăietura pietrelor prețioase naturale variază de la Brilliant până la spectaculosul Pear. Fiecare gemă a fost prinsă manual în montură, complexitatea bijuteriilor dictând procedeul minuțios și sofisticat prin care gemele au fost selectate și montate.

Catrinel Marlon pentru noua campanie Teilor Fine Jewellery, Pure Diamonds 2020

Elementul definitoriu: diamantul. Alb, coniac sau galben, diamantul împodobeşte montura fiecărei piese. Carbon pur, cristalizat în sistem cubic şi format în adâncul pământului, diamantul prezintă cel mai mare grad de duritate naturală – 10 pe scara Mohs. Duritatea îi conferă caracterul veşnic, strălucirea diamantelor păstrându-se intactă de-a lungul anilor.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard