TEILOR EXCLUSIVE PENTRU VODAFONE GOLD CLIENTS

Ati primit codul promotional Teilor Gold & Diamonds? Atunci beneficiati de oferta Teilor Exclusive pentru Vodafone Gold Clients.

Teilor va ofera 8% discount la achizitionarea online a oricarei bijuterii din aur si 10% discount la cumpararea bijuteriilor cu diamante si pietre pretioase de pe teilor.ro. Oferta este valabila timp de 12 luni, iar codul poate fi utilizat pentru toate comenzile efectuate online pe teilor.ro.

Discount de 8% si 10% Teilor Exclusive, in parteneriat cu Vodafone

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 30 de zile

Retur simplu în 30 de zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 30 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2019 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard