Verighete Aur Alb

COD:
BT KONSTANTIN
2.475  lei In stock 2021
Pretul final include TVA
1517 Teilor https://www.teilor.ro/media/catalog/product/v/e/verighete-aur-teilor-konstantin.png
Vino in locatiile Teilor pentru comanda.

Verighetele sunt realizate din aur și au o lățime de 3mm. Măsurile, nuanțele de aur și caratajul metalului prețios pot fi modificate în funcție de preferințe. Verigheta pentru ea poate fi încrustată cu 24 diamante de 1.08ct HVS. Prețul afișat este unul aproximativ pentru perechea de verighete din aur de 14K, cu cristale. Pentru mai multe informații, vă așteptăm în magazine.

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard