Verighete aur

COD:
BT SN18J
2.496  lei In stock 2021
Pretul final include TVA
6872 Teilor https://www.teilor.ro/media/catalog/product/v/e/verighete-aur-18k-teilor-sn18j-001_fs-min.png
Vino in locatiile Teilor pentru comanda.

Verighetele sunt realizate la comandă, din aur de 18K. Lățime 4mm. Prețul afișat este aproximativ, calculat pentru o pereche de verighete din aur de 18K, cu gramaj total de 6g. 

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

CEI 4C

TAIETURA (Cut)
Taietura diamantului ii confera pietrei pretioase focul alb si stralucirea. Taietura determina puterea de reflexie a luminii in interiorul diamantului, dimensiunea si finisajul. Exista o gama larga de taieturi ale diamantelor, toate avand in general 57 de fatete.
Taietura Ideala (Ideal): Diamantul reflecta in intregime lumina care patrunde in interiorul sau.
Taietura Foarte buna (Very Good): Diamantul reflecta aproape in intregime intreaga lumina pe care o absoarbe.
Taietura Buna (Good): Diamantul reflecta o mare parte din lumina ce patrunde in interiorul sau. Pretul acestui tip de diamante este mult mai mic decat al celor cu o taietura foarte buna.
Taietura Corecta (Fair): Diamantele cu aceasta taietura sunt de aceeasi calitate, insa nu vor fi la fel de stralucitoare ca cele cu o taietura buna.
CULOAREA
Acest termen se refera la la gradul de puritatea al nuantei acestora.
Diagrama gradelor de colorare a diamantelor face referire de fapt la transparenta si lipsa nuantarii acestora. Culoarea se refera la lipsa nuantarii diamantelor, clasificand transparenta si focul alb al pietrelor pretioase; Gradul D de culoare este cel mai ridicat, in timp ce Z este cel mai scazut. (Conform diagramei gradelor de culoare).

Culoarea diamantelor:
Z-N: Colorare vizibila;
M-K: Colorare vizibila;
J-I: Aproape incolor: un ton de culoare aproape nedetectabil;
H-G: Aproape incolor: culoarea diamantului poate fi detectata doar prin comparatia cu un diamant de o calitate mai buna;
F-E: Lipsit de culoare: urme fine de culoare pot fi detectate doar de un expert gemolog;
D: Lipsit in totalitate de culoare: Cel mai inalt grad pe scara gradelor de culoare.
CLARITATEA
Claritatea se refera la imperfectiunile care apar in mod natural in interiorul diamantelor. Gemologii folosesc diverse denumiri pentru aceste imperfectiuni, inclusiv pete sau incluziuni.
Majoritatea diamantelor prezinta imperfectiuni minore. Pietrele pretioase care au foarte putine sau nicio imperfectiune primesc cel mai inalt calificativ conform diagramei gradelor de claritate: FL, IF (Flawless, Internally Flawless) Fara imperfectiuni vizibile in interior sau exterior. VVS1, VVS2 (Very, very slightly included) Imperfectiuni detectabile microscopic cu aparate cu o putere de marire de minim 10 nivele. VS1, VS2 (Very Slightly Included): Imperfectiunile sunt detectate doar de catre specialisti. SI1, SI2 (Slightly Included): Imperfectiunile pot fi vizibile cu ochiul liber. I1 (Included): Imperfectiuni minore vizibile cu ochiul liber. I2, I3: Imperfectiuni vizibile cu ochiul liber.
GREUTATEA IN CARATE
Caratele se refera strict la greutatea diamantelor si nu la dimensiunea acestora.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard