Verighete aur

Verigheta Love Express Grace

DESCOPERA

Verigheta Love Express Purity

DESCOPERA

Love Express

Verighetele din aur Love Express pot fi comandate online, acestea fiind livrate in maxim 3 zile de la achizitionare, in cazul in care se regasesc in stocul nostru. In plus, gravarea mesajelor scurte sau a simbolurilor in interiorul acestora este gratuita. Daca stii care este masura potrivita, poti comanda verigheta cu doar trei click-uri.

  1. VERIGHETE

    Descopera online perechea perfecta de verighete aur Teilor. Din aur alb, aur galben sau aur roz, incrustate cu cristale sau diamante, verighetele Teilor pot fi moderne sau clasice, in functie de preferintele voastre. Majoritatea pot fi realizate atat din aur de 14K, cat si din aur de 18K si pot fi gravate in atelierul Teilor. Pentru comenzi si estimari de preturi, va invitam in oricare dintre locatiile noastre din tara.

Vizualizare ca Grilă Listă
Pagină
pe pagină
Setați descendent

188 Produse

Transport gratuit și asigurat

Transport gratuit și asigurat

Teilor asigură livrarea rapidă a produselor achiziționate online. Transportul este asigurat si gratuit.

Împachetare cadou gratuită

Împachetare cadou gratuită

Secretul celor mai frumoase bijuterii aur constă în atenția acordată fiecărui detaliu de prezentare. Toate bijuteriile Teilor sunt ambalate în cutii și punguțe personalizate înainte de a fi expediate.

Bijuterii certificate

Bijuterii certificate

Teilor oferă certificate de garanție pentru toate bijuteriile, acestea fiind însemnate cu titlul aliajului și marca indicând caratele pietrelor prețioase din montură.

Retur simplu în 14 zile

Retur simplu în 14 zile

În cazul în care bijuteria pe care ai achiziţionat-o online nu coresponde cerințelor tale, o poți returna în termen de 14 zile.

Metode de plată sigure

Metode de plată sigure

Plata poate fi efectuată ramburs, prin transfer bancar și prin intermediul CARD AVANTAJ. Plata ramburs se face integral la livrarea produsului, către curier, iar plata online cu cardul poate fi efectuată în siguranţă deplină, prin intermediul platformei MobilPay.

Copyright 2020 Teilor.ro
  • Card Avantaj
  • MobilPay
  • Visa
  • MasterCard