BINE AI VENIT ÎN
Lumea TEILOR
Universul în care diamantele și pietrele prețioase ne sunt semnătură: descoperă povestea în care, de peste două decenii, ne găsim inspirația.
Povestea
landing.about.contentTitle1
Începutul
Numele brandului este inspirat de strada Teilor, din Pitești, acolo unde, în anul 1998, a fost deschis primul magazin, în care bijuteriile din aur ne-au început povestea. Spiritul antreprenorial și inspirația fondatorilor s-au concretizat într-un „astăzi” curajos: peste 65 de magazine în România și alte 4 țări europene.
Perfected by you
Misiune
Misiunea noastră este de a arăta oamenilor că încrederea în sine este o alegere naturală, inspirându-i și motivându-i să devină cea mai bună versiune a lor. Autenticitatea, curajul și curiozitatea ne definesc și prin fiecare experienţă TEILOR, le transmitem mai departe celor care ne împărtășesc pasiunea pentru bijuterii.
Etalonul încrederii
landing.certified.contentTitle1
De Beers Institute of Diamonds
O dovadă incontestabilă a autenticității, adusă în colecția de inele de logodnă TEILOR, cu diamante certificate de către De Beers Institute of Diamonds. Cu peste 130 de ani de expertiză, institutul este liderul mondial în industrie, clasificând diamantele pe baza celor 4C.
Mesaj de la fondator
FLORIN ENACHE, FOUNDER
„TEILOR e povestea unei echipe de 500 de oameni, din cinci țări diferite. Curajoși, vizionari, ambițioși, care știu că un vis are nevoie de o fundație solidă.
Cred într-un curaj extremist, în decizii, într-o adaptare nativă și în intuiție. TEILOR e familie, e parte din mine. E cea mai frumoasă și intensă provocare începută acum 25 de ani."
Călătoria noastră
founder-signature