Afișare
94 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Cele mai populare tipuri de bijuterii pentru bărbați sunt inelele, brățările, lanțurile, ceasurile și cerceii.
Diamantele sunt un accesoriu universal, care nu este ales doar de către femei. Există o varietate de opțiuni disponibile pentru bărbați, cum ar fi inelele, brățările, cerceii sau ceasurile cu diamante, care pot fi purtate atat la ocazii formale cât și la cele casual. Diamantele sunt considerate un simbol al abundenței și succesului și de aceea, unii bărbați aleg să poarte diamante pentru a-și exprima statutul.
Cele mai potrivite materiale pentru realizarea bijuteriilor purtate de bărbați sunt aurul, argintul, titanul, oțelul inoxidabil și pielea.
Bijuteriile din metale prețioase, precum aur sau platină și cele cu diamante sau alte pietre prețioase sunt cele mai potrivite pentru a accesoriza o ținută în cazul unei ocazii formale.

Bijuteriile pentru bărbați - un trend ce revine în forță


Cu toate că, în antichitate și în Evul Mediu, bijuteriile pentru bărbați s-au bucurat de o atenție deosebită în rândul nobililor și al familiilor regale, acestea au trecut ulterior, pentru o bună perioadă de timp, într-un con de umbră. Abia recent, includerea acestora în garderoba bărbaților a revenit în trend. Astăzi, pe lângă ceasuri, care rămân printre cele mai apreciate accesorii, domnii aleg tot mai mult să poarte și bijuterii din aur sau alte metale prețioase, cum ar fi titanul. Printre acestea, cele mai populare sunt inelele, brățările de bărbați, lanțurile, dar și butonii, toate fiind disponibile în colecțiile TEILOR.


Bijuteriile pentru bărbați de la TEILOR


În magazinele TEILOR, dar și online, pe site, poți descoperi modele de bijuterii și alte metale prețioase, potrivite pentru tine și pentru cei dragi. Găsește cadoul potrivit printre acestea, explorând colecțiile de bijuterii pentru bărbați, dar și pe cele pentru femei sau copii.