Întrebări frecvente

Cele mai populare tipuri de bijuterii pentru bărbați sunt inelele, brățările, lanțurile, ceasurile și cerceii.
Inelele pentru bărbați sunt disponibile în diferite stiluri și materiale, ceea ce le face o alegere versatilă pentru orice tip de outfit. Acestea pot fi realizate din aur, argint, titan sau alte metale și pot avea diferite finisaje, cum ar fi lucios, mat sau cu textură. În plus, inelele pentru bărbați pot fi simple și clasice sau mai sofisticate, având inserate pietre prețioase sau alte detalii.
Lanțurile pentru bărbați vin într-o varietate de stiluri și dimensiuni, permițând bărbaților să aleagă cea mai potrivită opțiune în funcție de propriul stil personal. Unele lanțuri sunt subțiri și discrete, fiind ideale pentru a fi purtate în straturi (layered) sau în combinație cu alte bijuterii, în timp ce alte lanțuri sunt mai groase și mai vizibile, fiind un statement în sine.
Diamantele sunt un accesoriu universal, care nu este ales doar de către femei. Există o varietate de opțiuni disponibile pentru bărbați, cum ar fi inelele, brățările, cerceii sau ceasurile cu diamante, care pot fi purtate atat la ocazii formale cât și la cele casual. Diamantele sunt considerate un simbol al abundenței și succesului și de aceea, unii bărbați aleg să poarte diamante pentru a-și exprima statutul.
Cele mai potrivite materiale pentru realizarea bijuteriilor purtate de bărbați sunt aurul, argintul, titanul, oțelul inoxidabil și pielea.
Bijuteriile din metale prețioase, precum aur sau platină și cele cu diamante sau alte pietre prețioase sunt cele mai potrivite pentru a accesoriza o ținută în cazul unei ocazii formale.
Poți începe prin a folosi o soluție specială de curățare sau apă călduță și o perie moale pentru a îndepărta orice murdărie sau praf acumulată pe bijuterii. Atunci când nu porți bijuteriile din aur, depozitează-le într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau o cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți bijuterii din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzură sau deformare. În plus, verifică-le periodic pentru orice defecte sau uzură și, dacă este necesar, mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.