Întrebări frecvente

Broșele au o varietate de semnificații, iar acestea depind de design, material și contextul în care sunt purtate. Unele broșe au un scop pur decorativ, altele sunt purtate ca simbol al apartenenței la o anumită organizație sau grup, iar altele ca simbol al unei tradiții sau culturi.
Broșa se poate purta pe orice parte a hainei: pe partea stângă sau dreaptă a gulerului, pe umăr, pe piept sau pe mânecă. Este important să îi găsești o coerență cu ținuta și să eviți integrarea broșei într-o combinație de accesorii care poate sa pară aglomerată
Broșele sunt confecționate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi aur, argint, pietre prețioase, perle, cristale, sticlă sau materiale textile. Materialele cele mai potrivite pentru broșe depind de preferințele și scopul pentru care sunt purtate.
Cele mai des folosite pietre prețioase în design-ul broșelor sunt diamantele, rubinele, safirele și smaraldele. Cu toate acestea, și pietrele semiprețioase, precum ametistul, topazul și turmalina, sunt adesea integrate în broșe pentru varietatea lor de culori și forme.
Pentru a purta o broșă cu pietre prețioase împreună cu alte bijuterii și accesorii, ține cont de culoarea, stilul și dimensiunea gemelor. Asigură-te că broșa și celelalte bijuterii au un aspect armonios și complementar și evită combinațiile prea încărcate sau conflictuale.
Broșa trebuie curățată și întreținută în funcție de materialul din care este confecționată. Unele broșe pot fi îngrijite cu soluție de curățare pentru bijuterii sau cu un burete ușor umezit, în timp ce altele necesită o curățare specializată. Este important să eviți uzura sau zgârierea broșei, dar și să verifici dacă sistemul de prindere este în siguranță.
Broșele cu diamante sau alte pietre prețioase sunt bijuterii statement, care îți pot completa ținuta pentru evenimentele speciale sau cele formale. Acestea au un impact vizual puternic și reprezintă un simbol al eleganței și rafinamentului. Broșele cu pietre colorate, precum safire, rubine sau smarald, adaugă culoare și diversitate în colecția de bijuterii și pot fi purtate cu ocazia evenimentelor mai puțin formale. Aceste broșe pot fi confecționate din aur, argint sau alte metale prețioase, în funcție de preferințele fiecăruia. Broșele cu perle oferă un stil elegant și sofisticat, fiind ideale pentru a completa ținutele formale sau de seară. Acestea sunt atemporale și pot fi purtate cu ușurință la orice ocazie. Broșele cu design minimalist, cum ar fi cele din aur sau argint, sunt piese versatile pe care le poți purta zi de zi. Acestea sunt ideale pentru a adăuga un plus de stil ținutelor casual sau pentru a completa o ținută office. Broșele vintage sau cu design istoric sunt potrivite unui stil retro sau vintage, fiind perfecte pentru a adăuga un plus de originalitate și personalitate ținutei tale. Acestea pot fi confecționate din diferite materiale și pot fi găsite în magazinele de antichități sau bijuterie vintage.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.