Afișare
49 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Inelul de logodnă din platină necesită o atenție sporită la curățare, mai ales modelele cu gravuri, filigran sau detalii lucrate manual. Înainte de a începe curățarea propriu-zisă, folosește o pensetă pentru a îndepărta fibrele sau firele prinse în unele porțiuni ale inelului. Clătește apoi inelul cu apă și scufundă-l într-o soluție de curățare din amoniac diluat cu trei părți de apă, dar nu îl lăsa la înmuiat mai mult de un minut. Periază apoi ușor inelul și șterge diamantul cu o cârpă moale, care să nu se agațe în colțurile în care este încastrat.

Inele de logodnă din platină - eleganță și rezistență


Inelele de logodnă din platină sunt recunoscute pentru eleganța și durabilitatea lor. Acestea pot fi găsite într-o varietate de stiluri și modele, de la inele clasice, tip solitaire, cu un singur diamant, până la inele mai elaborate, cu multiple pietre prețioase. Platina, un metal rar și prețios, este adesea preferată pentru inelele de logodnă datorită rezistenței sale la coroziune și zgârieturi, ceea ce îi conferă o strălucire de lungă durată. În istorie, platina a fost asociată cu familiile de nobili și cu rafinamentul. În ceea ce privește pietrele prețioase, diamantul este cel mai des întâlnit în combinație cu platina datorită strălucirii sale, dar și alte pietre prețioase precum safirele, smaraldele sau rubinele pot fi incluse în inelele de logodnă din platină, oferindu-le culoare și un plus de stil. Pe lângă platină, inelele de logodnă pot fi realizate și din alte metale prețioase, precum aurul alb, galben sau roz, de 14K sau 18K.


Inele de logodnă din platină în colecțiile TEILOR


Colecțiile de inele de logodnă TEILOR cuprind o varietate mare de modele, bijuteriile fiind realizate din materiale prețioase precum aurul și platina. De asemenea, colecția specială Perpetual Love cuprinde inele cu diamante certificate de către De Beers Institute of Diamonds. Pentru găsirea celui mai potrivit inel, explorează posibilitățile în magazinele fizice TEILOR și online, pe website.