Afișare
144 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Rubinul este o piatră prețioasă extrem de valoroasă, cunoscută pentru culoarea sa roșie vibrantă. Este o varietate a mineralului corindon și este una dintre cele patru pietre prețioase tradiționale, alături de diamant, safir și smarald.
Rubinul este cunoscut ca simbol al pasiunii, protecției și prosperității. Este, de asemenea, piatra de naștere pentru luna iulie și este adesea dată ca dar la aniversările de 15 și 40 de ani de căsătorie.
Pentru a-ți îngriji bijuteriile cu rubin, ar trebui să le cureți cu apă caldă, săpun delicat și o periuță cu peri moi. Evită să le expui la produse chimice dure și la variații de temperatură extreme pentru a menține strălucirea și integritatea rubinului.

Rubinul: culoarea emoțiilor intense


Numărându-se printre cele patru pietre prețioase, alături de diamant, smarald și safir, rubinul a fost întotdeauna asociat cu emoțiile puternice, cu pasiunea. Recunoscut pentru culoarea sa roșie intensă, acesta este preferat pentru bijuteriile destinate femeilor, cu precădere cercei, coliere, pandantive și inele. Strălucirea sa oferă un spectacol de lumină și culoare, completând cu succes ținute elegante, dar și ținute caracterizate de simplitate. În plus, rubinul este asociat adesea cu bogăția și puterea, dar și cu viața și iubirea. De asemenea, el este considerat piatra norocoasă a celor născuți în luna iulie.


Descoperă bijuteriile cu rubine din colecțiile TEILOR


Dacă îți dorești o bijuterie cu rubine, poți alege dintre modelele prezente în colecțiile TEILOR piesa care te reprezintă cel mai bine.Bijuteriile din aur sunt disponibile atât în magazinele fizice TEILOR, cât și pe site. De asemenea, consilierii noștri te pot ajuta cu informații interesante și deosebit de utile despre această piatră prețioasă și despre cum o poți îngriji, astfel încât să te bucuri mult timp de strălucirea sa.