Întrebări frecvente

Un inel eternity, cunoscut și sub denumirea de inel infinity, are diamante sau alte pietre prețioase așezate într-un cerc continuu pe întreaga circumferință a inelului. Aceste inele sunt adesea folosite ca verighete, iar pietrele prețioase utilizate includ diamante, safire, rubine și smaralde. Ele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi aur, platină sau argint.
Designul inelelor eternity, prin linia de diamante aparent continuă, simbolizează dragostea și loialitatea eternă.
Deși inelele eternity sunt adesea utilizate ca verighete, ele pot fi purtate și ca bijuterii în ținutele elegante. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru a fi oferite cadou la aniversări de nuntă sau pentru a sărbători un moment important.
Inelul eternity poate fi purtat pe același deget pe care porți verigheta sau inelul de logodnă.
Pentru a combina un inel eternity cu alte inele, alege stiluri și metale similare și ține cont de lățimea și proporțiile pietrelor. Experimentează cu poziționarea inelelor și consultă un bijutier pentru a obține cel mai armonios aspect.
Inelul cu diamant necesită o atenție sporită la curățare, mai ales modelele cu gravuri, filigran sau detalii lucrate manual. Înainte de a începe curățarea propriu-zisă, folosește o pensetă, pentru a îndepărta fibrele sau firele prinse în unele porțiuni ale inelului. Clătește apoi inelul cu apă și scufundă-l într-o soluție de curățare din amoniac diluat cu trei părți de apă, dar nu îl lăsa la înmuiat mai mult de un minut. Periază apoi ușor inelul și șterge diamantul cu o cârpă moale, care să nu se agațe în colțurile metalului în care este integrată piatra prețioasă.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Inelele eternity datează de peste 4.000 de ani, începând cu anul 2.000 î.Hr? În acea perioadă, vechii egipteni sculptau inele din diverse materiale precum os, metal sau mărgele și le ofereau partenerei lor ca simbol al iubirii care îi lega. Astfel, forma circulară a inelului reprezenta conexiunea lor pentru totdeauna.