Afișare
153 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Un inel eternity, cunoscut și sub denumirea de inel infinity, are diamante sau alte pietre prețioase așezate într-un cerc continuu pe întreaga circumferință a inelului. Aceste inele sunt adesea folosite ca verighete, iar pietrele prețioase utilizate includ diamante, safire, rubine și smaralde. Ele pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi aur, platină sau argint.
Designul inelelor eternity, prin linia de diamante aparent continuă, simbolizează dragostea și loialitatea eternă.
Deși inelele eternity sunt adesea utilizate ca verighete, ele pot fi purtate și ca bijuterii în ținutele elegante. Acestea sunt, de asemenea, potrivite pentru a fi oferite cadou la aniversări de nuntă sau pentru a sărbători un moment important.
Inelul eternity poate fi purtat pe același deget pe care porți verigheta sau inelul de logodnă.
Pentru a combina un inel eternity cu alte inele, alege stiluri și metale similare și ține cont de lățimea și proporțiile pietrelor. Experimentează cu poziționarea inelelor și consultă un bijutier pentru a obține cel mai armonios aspect.
Inelele eternity datează de peste 4.000 de ani, începând cu anul 2.000 î.Hr? În acea perioadă, vechii egipteni sculptau inele din diverse materiale precum os, metal sau mărgele și le ofereau partenerei lor ca simbol al iubirii care îi lega. Astfel, forma circulară a inelului reprezenta conexiunea lor pentru totdeauna.