Întrebări frecvente

Printre piesele principale se regăsesc brățările Tennis, brățările fixe din titan și diamante negre sau butonii din titan și aur.
FLIGHT este prima colecție de bijuterii dedicată bărbaților, creată sub semnătura TEILOR, cu propriul design?
Diamantele sunt un accesoriu universal, care nu este ales doar de către femei. Există o varietate de opțiuni disponibile pentru bărbați, cum ar fi inelele, brățările, cerceii sau ceasurile cu diamante, care pot fi purtate atat la ocazii formale cât și la cele casual. Diamantele sunt considerate un simbol al abundenței și succesului și de aceea, unii bărbați aleg să poarte diamante pentru a-și exprima statutul.
Bijuteriile din metale prețioase, precum aur sau platină și cele cu diamante sau alte pietre prețioase sunt cele mai potrivite pentru a accesoriza o ținută în cazul unei ocazii formale.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.