Afișare
51 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Pentru a-ți menține inelul de logodnă în stare bună, este important să îl îngrijești adecvat. Poți începe prin a folosi o soluție specială de curățare sau apă călduță și o perie moale pentru a îndepărta orice murdărie sau praf acumulată pe inel. Este recomandat să eviți purtarea inelului de logodnă în timp ce faci curățenie sau utilizezi produse chimice, precum parfum sau soluții care conțin clor. Atunci când nu porți inelul, depozitează-l într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau o cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți inelul de logodnă în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzură sau deformare. În plus, verifică-l periodic pentru orice defecte sau uzură și, dacă este necesar, mergi la un bijutier pentru a-l repara sau curăța profesional.

Inele de logodnă din aur roz - delicatețe și feminitate


Inelul de logodnă din aur roz este apreciat pentru nuanța sa delicată și feminină, care adaugă o notă elegantă oricărei ținute. Modelele pot varia de la inele simple, cu design minimalist, până la inele elaborate, cu detalii sofisticate și pietre prețioase incluse. Ceea ce distinge inelul de logodnă din aur roz de inelele de logodnă din aur galben sau alb și de cele din platină este tonul său cald și romantic, care conferă un aspect distinct și atrăgător. Această bijuterie este o alegere populară pentru cuplurile care își doresc un inel deosebit pentru a marca momentul special al logodnei lor.


Tipuri de inele de logodnă din aur roz TEILOR


Inelele de logodnă TEILOR sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele, adaptate diverselor preferințe ale cuplurilor. Acestea pot include inele cu design clasic, tip solitaire, caracterizate de o bandă simplă din aur de 14K sau 18K, platină sau alte metale prețioase, având o piatră prețioasă centrală. Există, de asemenea, și opțiuni mai elaborate, cum ar fi inelele de tip pave, care prezintă multiple pietre mici încrustate în bandă, sau inelele în stil microsetting.