Afișare
3608 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Aurul alb este obținut dintr-un aliaj cu nichel, zinc și cupru, pentru a-i crește maleabilitatea. Din acest motiv, unele persoane care au alergie la nichel nu pot purta aurul alb obținut astfel, dar pot opta pentru bijuterii obținute cu alte aliaje, cum ar fi aur-paladiu-argint.
Pentru a-ți menține bijuteriile din aur alb în stare bună, este important să le îngrijești adecvat. Poți începe prin a folosi o soluție specială de curățare sau apă călduță și o perie moale pentru a îndepărta orice murdărie sau praf acumulată pe bijuterii. Este recomandat să eviți purtarea bijuteriilor din aur în timp ce faci curățenie sau utilizezi produse chimice, precum parfum sau soluții care conțin clor. Atunci când nu porți bijuteriile din aur, depozitează-le într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau o cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți bijuterii din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzură sau deformare. În plus, verifică-le periodic pentru orice defecte sau uzură și, dacă este necesar, mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional.

Bijuteriile din aur alb - accesorii versatile


Bijuteriile din aur alb reprezintă o alegere modernă, sofisticată și extrem de versatilă, fiind potrivită în orice situație și ținută. Fie că alegi piese din aur alb de 14K sau 18K, simple ori cu pietre prețioase precum diamantul, safirul, rubinul și smaraldul sau cu pietre semi-prețioase, precum tanzanitul, jadul sau topazul, acestea își vor face loc cu succes în colecția personală de bijuterii. Poți găsi o serie vastă de modele de bijuterii pentru femei în magazinele TEILOR și online. Explorează colecțiile și alege piesele care te reprezintă sau pe care dorești să le oferi cadou celor dragi.


Istoria aurului alb


Aurul alb a apărut în secolul XIX, fiind realizat dintr-un aliaj din aur și alte metale albe, precum paladiul și argintul. Abia în anii 1920, acesta a început să devină tot mai popular, datorită aspectului său similar cu cel al platinei, precum și al prețului mai accesibil. Totodată, asocierea acestuia cu ideea de puritate și inocență a făcut ca aurul alb să fie de multe ori preferat de către cupluri pentru verighetele dorite, dar și pentru seturile de bijuterii purtate de femei în ziua căsătoriei. Astfel, piesele din acest metal au devenit rapid printre cele mai admirate bijuterii.