Întrebări frecvente

Brățările pentru copii pot fi simple sau decorate cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase ori desene. La fel ca în cazul inelelor, este important să alegi o mărime potrivită și un sistem de închidere sigur, care să nu se deschidă accidental.
Pentru a alege mărimea corectă pentru o brățară din aur, se recomandă măsurarea circumferinței încheieturii cu un metru de croitorie sau o bandă flexibilă. Este important să nu măsori prea strâns și să adaugi între 1,5 și 2,5 centimetri la măsurătoarea obținută, pentru a asigura o potrivire confortabilă.
Caratajul se referă la puritatea aurului sau cantitatea de aur din aliaj. Aurul este măsurat în carate, iar un carat este egal cu 0,2 grame. O brățară de aur de 18 carate conține 75% aur și 25% alte metale, iar o brățară din aur de 14 carate contine 58,5% aur și 41,5% alte metale. Cu cât brățara are un carataj mai mare, cu atât va fi mai valoroasă și mai pură din punct de vedere al aurului.
Cea mai bună metodă de întreținere a unei brățări din aur este curățarea periodică cu un burete ușor umezit și cu săpun. Este important să eviți utilizarea produselor chimice sau a soluțiilor abrazive, deoarece acestea pot deteriora sau păta aurul. După curățare, clătește bine și usucă cu un prosop moale.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.