Afișare
43 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Brățările pentru copii pot fi simple sau decorate cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase ori desene. La fel ca în cazul inelelor, este important să alegi o mărime potrivită și un sistem de închidere sigur, care să nu se deschidă accidental.
Pentru a alege mărimea corectă pentru o brățară din aur pentru copii, se recomandă măsurarea circumferinței încheieturii cu un metru de croitorie sau o bandă flexibilă. Este important să nu măsori prea strâns și să adaugi între 1,5 și 2,5 centimetri la măsurătoarea obținută, pentru a asigura o potrivire confortabilă.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.

Brățări din aur pentru copii de la TEILOR

Printre bijuteriile pentru copii oferite adeseori cu ocazia unor momente speciale, cum ar fi botezul, prima aniversare, aniversarea a 5 ani, prima zi de școală etc, se numără și brățările din aur. Ușor de purtat, acestea sunt disponibile în magazinele TEILOR și online, pe teilor.ro, în diverse modele. Fie că optezi pentru o brățară din aur pentru copii sau bebeluși ce integrează figurine și pietre prețioase sau alegi un model simplu, colecția TEILOR îți pune la dispoziție o serie de posibilități.

Cum alegi brățara din aur pentru copii

La fel ca în cazul bijuteriilor pentru adulți, și brățările pentru copii pot fi de mai multe feluri. Fie că alegi o brățară pentru fete din aur alb, galben sau roz, cu model bănuț sau alte figurine, asigură-te ca aceasta este ușor de purtat și are măsura potrivită. Totodată, se recomandă să alegi o culoare a materialului similară cu alte bijuterii pe care copilul le poartă, cum ar fi cerceii sau un lanț. În ceea ce privește încuietoarea, aceasta trebuie să aibă un sistem pe cât de simplu de utilizat, pe atât de sigur. Pentru un cadou cu totul special, poți, de asemenea, să combini brățara dorită și cu alte tipuri de bijuterii, precum cercei din aur pentru copii, lănțișoare din aur pentru copii sau pandantive din aur pentru copii. Explorează colecțiile TEILOR și alege cadourile care vor aduce bucurie.