Afișare
6258 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Adună piesele din aur vechi pe care îți dorești să le schimbi - pot fi inele, cercei, brățări sau lanțuri și vino cu ele în magazinele TEILOR. Consilierii noștri vor cântări aurul adus și îți vor comunica suma pe care o vei primi în schimbul acestuia, cu ajutorul căreia poți achiziționa și bijuterii noi. Poți alege piese din toate colecțiile brandului și, în cazul în care este necesar, poți completa suma pentru a achiziționa piesele pe care ți le dorești.

Bijuterii pentru toată familia


Pentru surprizele pe care vrei să le faci, pentru cadourile care aduc bucurie, găsești în magazinele TEILOR bijuterii atât pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii. Descoperă colecția de bijuterii pentru femei, ce cuprinde o diversitate de modele de cercei, coliere, brățări, inele, dar și bijuterii cu diamante.

În plus, domnii își vor putea completa ținutele cu inele pentru bărbați, brățări pentru bărbați, lanțuri sau butoni, iar cei mici vor primi cadoul ce rezistă în timp, sub forma bijuteriilor pentru copii. De asemenea, la TEILOR găsești bijuteriile perfecte pentru evenimentele deosebite din viața ta. Explorează gama de inele de logodnă și verighete, dar și opțiunile de seturi de bijuterii potrivite pentru o zi de naștere sau alte ocazii speciale. Spune-ți povestea cu bijuteriile pe care le alegi.