Afișare
6392 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Alegerea pietrelor prețioase pentru bijuteriile din aur depinde de preferințele personale și de buget. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ diamantele, safirele, rubinele, smaraldele și ametistul.
Poți purta bijuterii din aur combinate cu bijuterii din alte metale, cum ar fi platina sau cuprul, dar trebuie să ai grijă să le combini cu atenție pentru a crea un aspect armonios. Este important să ții cont de caracteristici precum culoarea, dimensiunea și forma bijuteriilor, pentru a evita o combinație prea încărcată sau haotică. În general, este mai sigur să combini metale asemănătoare, dar poți să experimentezi și să încerci și alte mixuri.
Diferența dintre aurul de 14K, 18K și 24K este marcată de gradul de puritate al aurului din fiecare. Aurul de 14 carate (14K) conține 14/24, sau 58,5% aur pur, în timp ce aurul de 18 carate (18K) conține 18/24, sau 75% aur pur. Aurul de 24 carate (24k) este aurul pur cu 100% din metalul prețios. Bijuteriile din aur de 14K și 18K sunt mai rezistente și mai durabile decât cele din aur de 24K, deoarece au aliaje adăugate pentru a le întări.
Diferența dintre aurul galben, aurul roz și aurul alb este compoziția metalelor. Aurul galben este compus în principal din aur și cupru, aurul roz este compus din aur și paladiu, iar aurul alb este compus din aur și alte metale precum argint sau paladiu. Această diferență în compoziție determină culoarea finală a aurului.
Alte metale precum argintul, cuprul sau nichelul pot fi adăugate în amestec cu aur pentru a-l face mai rezistent și pentru a-i schimba culoarea. Acestea sunt numite aliaje.
Pentru a-ți menține bijuteriile din aur în stare bună, este important să le îngrijești adecvat. Poți începe prin a folosi o soluție specială de curățare sau apă călduță și o perie moale pentru a îndepărta orice murdărie sau praf acumulată pe bijuterii. Este recomandat să eviți purtarea bijuteriilor din aur în timp ce faci curățenie sau utilizezi produse chimice, precum parfum sau soluții care conțin clor. Atunci când nu porți bijuteriile din aur, depozitează-le într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau o cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți bijuterii din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzură sau deformare. În plus, verifică-le periodic pentru orice defecte sau uzură și, dacă este necesar, mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional.
Adună piesele din aur vechi pe care îți dorești să le schimbi - pot fi inele, cercei, brățări sau lanțuri și vino cu ele în magazinele TEILOR. Consilierii noștri vor cântări aurul adus și îți vor comunica suma pe care o vei primi în schimbul acestuia, cu ajutorul căreia poți achiziționa și bijuterii noi. Poți alege piese din toate colecțiile brandului și, în cazul în care este necesar, poți completa suma pentru a achiziționa piesele pe care ți le dorești.

Bijuteriile din aur – accesorii elegante

Bijuteriile din aur sunt accesorii elegante care completează cu succes orice ținută. Fie că optezi pentru bijuterii din aur alb, galben sau roz, acestea vor fi o investiție pe termen lung, aurul fiind cunoscut pentru durabilitatea sa. Colecțiile TEILOR includ bijuterii minimaliste, dar și piese statement.

Bijuterii din aur pentru toată familia

Pentru surprizele pe care vrei să le faci, pentru cadourile care aduc bucurie, găsești în magazinele TEILOR bijuterii din aur atât pentru femei, cât și pentru bărbați sau copii. Descoperă colecția de bijuterii pentru femei, ce cuprinde o diversitate de modele de cercei, coliere, brățări, inele, dar și bijuterii cu diamante.
În plus, domnii își vor putea completa ținutele cu inele pentru bărbați, brățări pentru bărbați, lanțuri sau butoni, iar cei mici vor primi cadoul ce rezistă în timp, sub forma bijuteriilor pentru copii. De asemenea, la TEILOR găsești bijuteriile perfecte pentru evenimentele deosebite din viața ta. Explorează gama de inele de logodnă și verighete, dar și opțiunile de seturi de bijuterii potrivite pentru o zi de naștere sau alte ocazii speciale. Spune-ți povestea cu bijuteriile pe care le alegi.