Bratari barbati

Filtrează după

Filtrează după
Afișare
produse
Sortează după
Afișare
produse
Sortează după

  Întrebări frecvente

  Brățările pentru bărbați au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, ca accesoriu prin care își exprimă personalitatea și stilul. Există o varietate de design-uri, modele și materiale disponibile: brățările din metale prețioase, brățările din piele sau brățările din oțel inoxidabil se potrivesc cu orice stil sau ocazie.
  Pentru a determina mărimea corectă a unei brățări de bărbat, măsoară-ți circumferința încheieturii folosind o ruletă flexibilă sau o bandă de hârtie, apoi adaugă între 1,5 și 2,5 cm, în funcție de cât de largă sau strânsă dorești să fie brățara. Asigură-te că verifici ghidul de mărimi furnizat de producător sau magazin pentru a alege mărimea adecvată pe baza acestei măsuri.
  Există diferite modalități prin care poți accesoriza o brățară pentru bărbați. Una dintre cele mai simple este să o asortezi cu un ceas de aceeași culoare sau același material, pentru un look coordonat și elegant. De asemenea, poți adăuga alte bijuterii, cum ar fi un inel sau un lanț, pentru a crea un mix interesant de texturi și forme. Pentru un stil personalizat, poți alege să porți doar o brățara sau să o combini cu mai multe brățări subțiri.
  Principalele diferențe între brățările din aur pentru bărbați și cele pentru femei sunt, în general, legate de dimensiune, stil și design. Brățările pentru bărbați tind să fie mai robuste, mai late și au un design mai simplu sau masculin, în timp ce brățările pentru femei sunt adesea mai subțiri, mai delicate și pot avea detalii și modele mai sofisticate.
  Închiderea magnetică și închiderea cu clapă sunt cele mai populare pentru brățările pentru bărbați.
  Brățările pentru bărbați sunt potrivite pentru majoritatea vârstelor și stilurilor, dar este important să ții cont de preferințele și personalitatea celui care le va purta. Alege modele și materiale care se potrivesc cu gusturile și stilul de viață al persoanei respective, pentru a te asigura că brățara va fi apreciată și purtată cu plăcere.
  Curățarea periodică a brățării cu un burete ușor umezit și săpun neutru este printre cele mai eficiente metode de curățare a acesteia. Este important să eviți utilizarea produselor chimice sau a soluțiilor abrazive, deoarece pot deteriora sau păta aurul. După curățare, clătește brățara și usuc-o cu un prosop moale.
  La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.