Afișare
35 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Brățările pentru bărbați au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, ca accesoriu prin care își exprimă personalitatea și stilul. Există o varietate de design-uri, modele și materiale disponibile: brățările pentru bărbați din metale prețioase, din piele sau brățările din oțel inoxidabil se potrivesc cu orice stil sau ocazie.
Pentru a determina mărimea corectă a unei brățări, măsoară-ți circumferința încheieturii folosind o ruletă flexibilă sau o bandă de hârtie, apoi adaugă între 1,5 și 2,5 cm, în funcție de cât de largă sau strânsă dorești să fie brățara. Asigură-te că verifici ghidul de mărimi furnizat de producător sau magazin pentru a alege mărimea adecvată pe baza acestei măsuri.
Una dintre cele mai simple variante este să o alături unui ceas de aceeași culoare sau din același material, pentru un look coordonat și elegant. De asemenea, poți adăuga alte bijuterii, cum ar fi un inel sau un lanț, pentru a crea un mix interesant de texturi și forme. Pentru un stil minimalist, poți alege să porți doar o brățară sau să o combini cu mai multe brățări subțiri.
Principalele diferențe între brățările din aur pentru bărbați și cele pentru femei sunt, în general, legate de dimensiune, stil și design. Brățările pentru bărbați tind să fie mai robuste, mai late și au un design mai simplu sau masculin, în timp ce brățările pentru femei sunt adesea mai subțiri, mai delicate și pot avea detalii și modele mai complexe.
Închiderea magnetică și închiderea cu clapă sunt cele mai populare pentru brățările pentru bărbați.
Brățările pentru bărbați sunt potrivite pentru majoritatea vârstelor și stilurilor, dar este important să ții cont de preferințele și personalitatea celui care le va purta. Alege modele și materiale care se potrivesc cu gusturile și stilul de viață al persoanei respective, pentru a te asigura că brățara va fi apreciată și purtată cu plăcere.
Curățarea periodică a brățării cu un burete ușor umezit și săpun neutru este printre cele mai eficiente metode de curățare a acesteia. Este important să eviți utilizarea produselor chimice sau a soluțiilor abrazive, deoarece pot deteriora sau păta aurul. După curățare, clătește brățara și usuc-o cu un prosop moale.

Brățările pentru bărbați: un accesoriu versatil

În ultimii ani, brățările din aur de 14K sau 18K pentru bărbați, dar și cele din alte metale prețioase, precum titanul sau argintul, au devenit tot mai populare, fiind unele dintre cele mai căutate și purtate bijuterii pentru bărbați. Preferate pentru gama vastă de modele și culori, dar și pentru lejeritatea cu care pot fi purtate și integrate în orice ținută, acestea subliniază într-un mod aparte trăsături de personalitate ale celui care le poartă. Modelele de brățări din aur alb, galben, roz sau chiar negru de la TEILOR sunt extrem de versatile și atractive. Descoperă colecțiile în magazinele TEILOR și online și găsește modelele care ți se potrivesc.

Sfaturi pentru purtarea brățărilor pentru bărbați

În funcție de ținuta purtată, alege brățări în culori fie complementare acesteia, fie în contrast puternic. Indiferent de acest detaliu, este recomand să te asiguri, însă, că le porți pe toate pe aceeași mână, astfel încât să eviți un aspect simetric, ce poate fi ușor trecut cu vederea. În cazul în care optezi pentru purtarea unei singure brățări, este de preferat să o așezi lângă ceas, astfel încât cele două accesorii să se evidențieze reciproc. În plus față de brățări, colecțiile TEILOR de bijuterii masculine cuprind și piese precum lanțuri pentru bărbați, inele pentru bărbați, sau butoni. Descoperă printre acestea cadourile ideale pentru tine, dar și pentru cei dragi. Explorează modelele, online, sau în magazine, cu ajutorul consilierilor noștri, pentru a alege cele mai potrivite bijuterii.