Întrebări frecvente

Pentru copiii de 2-3 ani, poți alege o brățară simplă, din aur alb sau galben sau o brățară cu șnur cu mici simboluri. Aceasta poate fi purtată ușor și nu va implica riscuri pentru cei mici. Totodată, dacă ești în căutarea unui cadou pentru o fetiță, poți alege o pereche de cercei. Dacă sunt un model cu tijă (stud), acordă o atenție specială sistemului de închidere. Acesta ar trebui să aibă șurub cu înfiletare, pentru a te asigura că nu vor crea disconfort și nu se vor pierde cu ușurință.
Brățările pentru copii sau lanțurile cu pandantive sunt un cadou mai potrivit pentru cei care se apropie de vârsta adolescenței. Astfel de accesorii le oferă sentimentul că sunt suficient de resposabili pentru modele mai sofisticate, care pot reflecta și personalitatea lor.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Ziua Copilului e un context potrivit pentru a-i dărui copilului tău primul lui diamant. Fie că vorbim despre o bijuterie cu diamant oferită în primul an de viață, pe care o va purta și peste câțiva ani, fie despre un cadou potrivit vârstei pe care o are în prezent, piatra prețioasă este o investiție în viitorului lui și, totodată, o dovadă a încrederii și aprecierii pe care i-o porți în fiecare zi.
Cei mai importanți factori de luat în considerare la achiziționarea unei bijuterii cu diamante sunt cei 4C: claritate, carataj, culoare și tăietură, care influențează valoarea și aspectul diamantului. Este important să alegi o montură solidă și de calitate, care să protejeze diamantul și să îl pună în evidență, iar la achiziționarea online a unei bijuterii cu diamante, să alegi un magazin de încredere, care să ofere certificatul de garanție al bijuteriei.
Pentru a păstra o bijuterie cu diamante în siguranță, este recomandat să o depozitezi într-o cutie specială pentru bijuterii, departe de lumina directă a soarelui și alte surse de căldură, care pot afecta strălucirea pietrei și să o protejezi de produsele de îngrijire a pielii și parfumuri. De asemenea, este important să verifici bijuteria periodic pentru urme de murdărie și să o cureți adecvat, astfel o vei putea păstra în condiții optime pentru o perioada cât mai lungă de timp.
Pentru a curăța și îngriji bijuteriile cu diamante, îți recomandăm să folosești o soluție din apă călduță și detergent delicat, prin imersarea bijuteriei în soluție și curățarea ușoară cu o periuță de dinți moale. Evită folosirea produselor abrazive sau a apei fierbinți, care pot afecta aspectul și strălucirea diamantelor și a monturii.