Diamante albastre

Filtrează după

Filtrează după
Afișare
produse
Sortează după
Afișare
produse
Sortează după

  Întrebări frecvente

  Diamantele albastre simbolizează raritatea și eleganța. De asemenea, sunt considerate un simbol al dragostei eterne și al loialității.
  Forma tradițională este cea rotundă, dar există și altele precum princess, oval, marquise, iar alegerea uneia specifice depinde de gustul personal
  Caratajul se referă la greutatea unui diamant, mai precis la măsura în carate. Un carat este egal cu 0.2 grame și este unitatea de măsură standard pentru greutatea diamantelor. Diamantele pot fi măsurate în carate fracționare, cum ar fi 0.25 carate sau 0.50 carate. Cu cât diamantul este mai mare, cu atât va fi mai scump, deoarece diamantele mari sunt mai rare și mai valoroase. Este important de reținut că dimensiunea vizuală a unui diamant nu este întotdeauna proporțională cu greutatea sa în carate, iar forma și designul inelului poate face ca un diamant să pară mai mare sau mai mic decât este în realitate.
  Diamantele naturale sunt certificate de laboratoarele specializate cum ar fi GIA, AGS, HRD și IGI. Certificatul conține informații despre caracteristicile diamantului, cum ar fi greutatea, claritatea, culoarea și tăietura. Diamantele sintetice nu au acest certificat de autenticitate. Este important de menționat că unele diamante sintetice pot fi identificate doar de către experți cu ajutorul unor echipamente speciale și analize chimice. Este recomandat să cumperi diamante de la surse de încredere, cum ar fi magazinele de bijuterii cu renume sau bijutierii recunoscuți.
  Inelul cu diamant necesită o atenție sporită la curățare, mai ales modelele cu gravuri, filigran sau detalii lucrate manual. Înainte de a începe curățarea propriu-zisă, folosește o pensetă pentru a îndepărta fibrele sau firele prinse în unele porțiuni ale inelului. Clătește apoi inelul cu apă și scufundă-l într-o soluție de curățare din amoniac diluat cu trei părți de apă, dar nu îl lăsa la înmuiat mai mult de un minut. Periază apoi ușor inelul și șterge diamantul cu o cârpă moale, care să nu se agațe în colțurile în care este încastrat.
  La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
  Dacă produsul TEILOR achiziţionat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna în termen de 14 de zile, numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.