Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Titanul este un material extrem de durabil și rezistent la coroziune, ceea ce face bijuteriile din titan ideale pentru a fi purtate zilnic. Acestea nu se vor deteriora sau decolora în timp.
Inelele din titan sunt bijuteriile cele mai populare și versatile din titan. Pot fi simple și elegante sau pot fi decorate cu pietre prețioase sau semiprețioase, oferind o varietate de opțiuni pentru stilul și preferințele individuale.
Pentru a îngriji bijuteriile din titan, este recomandat să le cureți- periodic folosind apă caldă și săpun neutru. Poți utiliza o perie moale pentru a îndepărta murdăria și reziduurile. Evită utilizarea soluțiilor de curățare abrazive sau perii cu peri duri care ar putea zgâria suprafața bijuteriei. După curățare, clătește bijuteriile cu apă curată și șterge-le cu un material moale pentru a le usca și a le readuce la strălucirea inițială.
Titanul este hipoalergenic, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să provoace reacții alergice sau iritații ale pielii. Este o opțiune excelentă pentru persoanele cu piele sensibilă sau alergii la metale precum nichelul.

Bijuteriile din titan: masculinitate și rafinament


Printre cele mai neobișnuite, dar atractive bijuterii, se numără și cele realizate din titan. Cu un aspect contemporan, ce iese în evidență, acestea sunt apreciate în special pentru greutatea redusă, fiind considerabil mai ușoare decât bijuteriile din aur sau alte metale prețioase. În plus, acestea sunt și deosebit de rezistente, ușor de întreținut și de curățat, hipolaergenice și au un preț mai redus decât alte tipuri de accesorii. Totodată, prin aspectul lor, dar și prin integrarea unor pietre prețioase, precum diamantele, bijuteriile din titan denotă masculinitate și inovație, dar și eleganță.


Scurtă istorie a bijuteriilor din titan


Folosirea titanului de către maeștrii bijutieri este relativ recentă. Descoperit abia la finalul secolului al XVIII-lea, mai exact în 1791, acesta a început să fie modelat sub formă de bijuterii abia în urmă cu câteva decenii. În prezent, titanul este utilizat în special în bijuteriile pentru bărbați, fiind extrem de modern și adăugând o notă distinctă, inovativă pieselor rezultate.