Întrebări frecvente

Titanul este un material extrem de durabil și rezistent la coroziune, ceea ce face bijuteriile din titan ideale pentru a fi purtate zilnic. Acestea nu se vor deteriora sau decolora în timp.
Inelele din titan sunt bijuteriile cele mai populare și versatile din titan. Pot fi simple și elegante sau pot fi decorate cu pietre prețioase sau semiprețioase, oferind o varietate de opțiuni pentru stilul și preferințele individuale.
Pentru a îngriji bijuteriile din titan, este recomandat să le cureți- periodic folosind apă caldă și săpun neutru. Poți utiliza o perie moale pentru a îndepărta murdăria și reziduurile. Evită utilizarea soluțiilor de curățare abrazive sau perii cu peri duri care ar putea zgâria suprafața bijuteriei. După curățare, clătește bijuteriile cu apă curată și șterge-le cu un material moale pentru a le usca și a le readuce la strălucirea inițială.
Titanul este hipoalergenic, ceea ce înseamnă că este puțin probabil să provoace reacții alergice sau iritații ale pielii. Este o opțiune excelentă pentru persoanele cu piele sensibilă sau alergii la metale precum nichelul.