Întrebări frecvente

Lănțișoarele pentru copii pot fi simple sau cu pandantiv, cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase ori desene. Este important să alegi lănțișoare care să nu fie prea lungi sau prea scurte pentru cel mic și să aibă un sistem de închidere sigur, care să nu se deschidă accidental.
Poți alege dimensiunea lănțișorului în funcție de scopul pentru care îl porți sau în funcție de preferințele personale. Dacă îți dorești o lungime specifică, este important să faci măsurătorile în zona gâtului și să faci comparații cu tabelele standard de lungimi pentru a alege dimensiunea potrivită.
Lănțișoarele pentru copii necesită îngrijire periodică pentru a le menține în condiții bune. Îți recomandăm să le întreții cu o soluție de curățare sau apă călduță și o perie moale și să eviți contactul cu substanțe chimice. Totodată, e important să le depozitezi în siguranță, să eviți purtarea lor în timpul activităților fizice intense și să le verifici periodic pentru defecte sau uzură.
Pentru a deschide și închide în mod corespunzător un lănțișor din aur, asigură-te că manevrezi cu atenție închizătoarea. La fixare, plasează capătul opus în închizătoare și asigură-l în poziție. O manipulare atentă a închizătorii ajută la prevenirea deteriorării și menținerea bijuteriei în stare bună pe termen lung.