Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Butonii sunt accesorii pentru închiderea mânecilor cămășii. Aceștia reprezintă o alternativă la nasturii care sunt de obicei cusuți pe manșetele cămășii. Trăsătura distinctivă este că butonii sunt accesorii separate, detașabile.
Asigură-te că butonii se potrivesc cu capsele de la costum. Alege piese elegante și durabile, precum diamantele sau onixul negru. De asemenea, butonii din aur și argint se potrivesc perfect cu ținutele elegante.
Curăță butonii cu o cârpă moale pentru a elimina murdăria și praful acumulate, apoi păstrează-i într-o cutie de butoni din piele sau într-o cutie cu compartimente.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.

Butonii: bijuterii practice și elegante


Printre cele mai apreciate bijuterii pentru bărbați se numără butonii din aur de 14K sau 18K sau din argint 925. Având un caracter practic, aceștia sunt folosiți ca modalitate rafinată pentru a închide manșetele cămășilor, completând ținutele speciale. Colecțiile TEILOR prezintă o serie de modele de butoni eleganți negri, argintii sau aurii, dar și nenumărate alte bijuterii pentru bărbați, precum brățările, inelele și lanțurile. Descoperă-le pe toate acestea în magazine și online, unde poți alege dintr-o gamă variată de piese. Găsește accesoriile care ți se potrivesc, dar și cadourile ideale pentru cei dragi.


Scurtă istorie a butonilor


Se pare că primii butoni au apărut în secolul al XVII-lea, ca soluție elegantă pentru a lega manșetele cămășilor, bărbații folosind înainte de aceștia bucăți din piele sau funde. Astfel, butonii au devenit rapid accesorii preferate pentru a fi purtate la evenimente speciale, fiind parte din colecțiile personale de bijuterii ale membrilor familiilor regale și aristocrate. Odată cu trecerea timpului, aceștia au devenit tot mai sofisticați, fiind realizați din metale și pietre prețioase și având sisteme de prindere complexe.


Îngrijirea butonilor


Indiferent că sunt din argint sau aur, butonii necesită îngrijire periodică. Astfel, îi poți curăța cu o soluție specială, blândă, apă călduță și o perie moale. În plus, ai grijă să depozitezi butonii într-un loc uscat, ferit de expunerea la aer sau lumină solară, preferabil într-o cutie specială de bijuterii.