Afișare
5376 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Alegerea pietrelor prețioase pentru bijuteriile din aur depinde de preferințele personale și de buget. Unele dintre cele mai populare opțiuni includ diamantele, safirele, rubinele, smaraldele și ametistul.
Există o varietate de modele de cercei, care diferă în funcție de preferințele personale, dar și de tendințele actuale în modă. În general, cerceii din aur fără pietre prețioase sunt printre cele mai căutate modele, împreună cu cerceii cu diamante sau perle. Formele populare includ cerceii tip pandantiv cu charm-uri, cerceii rotunzi și cerceii mici și minimaliști. Alte modele căutate sunt cerceii tip candelabru, cerceii lungi sau cerceii în diferite forme geometrice.
Există multe tipuri de brățări din aur, fiecare având caracteristici speciale, cum ar fi design-ul, greutatea, grosimea și textura. Brățara cu lanț este subțire și minimalistă, fiind formată dintr-un lanț de aur. Aceasta poate fi purtată în mod individual sau combinată cu alte brățări sau cu un ceas. Brățara cu charmuri este o brățara care are unul sau mai multe charmuri (pandantive) atașate la lanț. Pandantivele pot avea diferite forme, cum ar fi inimioare, steluțe, inițiale sau alte modele interesante, creând astfel o brățară personalizată. Brățara tip bangle este o brățară fixă, fără închizătoare, având un design simplu. Pentru a crea un efect elegant, se pot purta mai multe brățări de acest tip, combinate sau nu cu alte modele. Brățara tip cuff este o brățară care se îmbracă pe mână și care are o formă deschisă, astfel încât se poate potrivi pe mai multe dimensiuni de încheieturi. Brățara tennis este formată dintr-o serie de pietre prețioase, de obicei diamante, montate într-un lanț subțire din aur alb, galben sau roz, și se fixează cu o cataramă. Aceasta este ideală pentru evenimente speciale, precum nunți sau aniversări.
Poți purta bijuterii din aur combinate cu bijuterii din alte metale, cum ar fi platina sau cuprul, dar trebuie să ai grijă să le combini cu atenție pentru a crea un aspect armonios. Este important să ții cont de caracteristici precum culoarea, dimensiunea și forma bijuteriilor, pentru a evita o combinație prea încărcată sau haotică. În general, este mai sigur să combini metale asemănătoare, dar poți să experimentezi și să încerci și alte mixuri.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile.
Pentru a-ți menține bijuteriile din aur în stare bună, este important să le îngrijești adecvat. Poți începe prin a folosi o soluție specială de curățare sau apă călduță și o perie moale pentru a îndepărta orice murdărie sau praf acumulată pe bijuterii. Este recomandat să eviți purtarea bijuteriilor din aur în timp ce faci curățenie sau utilizezi produse chimice, precum parfum sau soluții care conțin clor. Atunci când nu porți bijuteriile din aur, depozitează-le într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau o cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți bijuterii din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzură sau deformare. În plus, verifică-le periodic pentru orice defecte sau uzură și, dacă este necesar, mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional.
Adună piesele din aur vechi pe care îți dorești să le schimbi - pot fi inele, cercei, brățări sau lanțuri și vino cu ele în magazinele TEILOR. Consilierii noștri vor cântări aurul adus și îți vor comunica suma pe care o vei primi în schimbul acestuia, cu ajutorul căreia poți achiziționa și bijuterii noi. Poți alege piese din toate colecțiile brandului și, în cazul în care este necesar, poți completa suma pentru a achiziționa piesele pe care ți le dorești.

Bijuteriile care nu pot lipsi din colecția ta personală


Fiecare femeie are cel puțin o bijuterie din aur de care nu se poate despărți, care îi evidențiază personalitatea și îi aduce bucurie. Printre cele mai apreciate bijuterii pentru femei se numără cerceii, brățările și colierele, deși nici brățările pentru picior sau broșele nu trec neobservate. Din aur galben, alb sau roz, bijuteriile simple sau bijuteriile cu diamante și pietre semi-prețioase, bijuteriile transmit un mesaj puternic despre eleganță și rafinament, dar și despre personalitatea celor care le poartă. Alege să îți completezi ținuta cu piese care te reprezintă.


Explorează colecțiile de bijuterii pentru femei de la TEILOR


La TEILOR, poți găsi modele inedite de bijuterii pentru tine și pentru cei dragi, iar consilierii noștri te pot ajuta cu sfaturi în alegerea celor mai potrivite piese. Descoperă bijuteriile pentru femei, dar și bijuteriile pentru bărbați și pe cele pentru copii. După purtări repetate, chiar și în cele mai sigure condiții, ferite de praf, soare și substanțe corozive, bijuteriile necesită un ritual de curățare bine pus la punct. Astfel, se recomandă ca, periodic, să le cureți pe acestea cu un material textil din fibre moi, cât mai fine, dar și cu un detergent blând și cu apă călduță. În acest fel, bijuteriile preferate își vor păstra strălucirea, iar tu vei putea să te bucuri mult timp de ele.