Afișare
115 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Smaraldul este o formă a mineralului beril, care este de culoare verde datorită prezenței cromului și, uneori, a vanadiului. Smaraldul este una dintre cele patru pietre prețioase tradiționale, alături de diamant, safir și rubin.
Aceste inele au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, în parte datorită pietrei prețioase vibrante, care oferă o alternativă atractivă la inelul de logodnă tradițional cu diamant. Un exemplu iconic este inelul de logodnă cu smarald al lui Jackie Kennedy, care era un smarald columbian înconjurat de diamante.
Datorită culorii lor vibrante, smaraldele sunt deseori folosite în coliere statement. Una dintre cele mai faimoase este colierul "Cambridge Emerald" care aparține Casei Regale a Marii Britanii. Colierul, care poate fi și transformat în tiară, conține nouă smaralde mari, însumând aproximativ 500 de carate.
Pentru a menține strălucirea bijuteriilor cu smarald, acestea trebuie curățate ușor folosind apă caldă și un săpun moale, fără a apela la substanțe abrazive sau la curățarea ultrasonică care pot fi dăunătoare pentru pietre. Asigurați-vă că bijuteriile cu smarald sunt depozitate separat de alte pietre sau metale pentru a preveni zgârieturi și încercați să evitați expunerea la produse chimice precum parfumuri sau cosmetice și la variații de temperatură.

Bijuteriile cu smarald - strălucire și eleganță


Bijuteriile cu smarald, una dintre cele patru <word>pietre prețioase</word><url>https://www.teilor.ro/pietre-pretioase</url> cunoscute, au fascinat dintotdeauna privitorii, fiind incluse adesea în <word>bijuterii</word><url>https://www.teilor.ro/bijuterii</url> recunoscute pentru frumusețea lor unică. Simbolizând înțelepciunea și considerat ca favorizând încrederea și stima de sine, dar și echilibrul emoțional, smaraldul este preferat pentru bijuterii cât mai vizibile, precum cerceii, colierele și pandantivele. Totodată, apreciate pentru culoarea intensă, dar și pentru strălucirea lor, bijuteriile cu smarald destinate <word>femeilor</word><url>https://www.teilor.ro/bijuterii-femei</url> sunt cadouri ideale pentru ocazii speciale, ca aniversarea căsniciei, dar și nașterea unui copil sau începerea unei noi etape în viață.


Descoperă smaraldul în magazinele TEILOR


În magazinele TEILOR, dar și online, pe teilor.ro, este disponibilă o gamă variată de bijuterii din aur cu smarald. Explorează modelele, iar pentru găsirea pieselor potrivite, beneficiezi de asistență oferită de consilierii noștri.