Afișare
237 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Inelul de logodnă Solitaire are o singură piatră prețioasă, cum ar fi un diamant sau un safir, montată pe un inel simplu sau decorat. Inelul de logodnă Solitaire este una dintre cele mai populare opțiuni de inele de logodnă, deoarece se concentrează pe piatra prețioasă și oferă un aspect simplu și elegant. Este un simbol tradițional al iubirii si al angajamentului, care poate fi purtat cu eleganță și simplitate în orice moment.

Inelul de logodnă solitaire - simplitate și eleganță


Inelul de logodnă solitaire este unul dintre modelele emblematice de inele de logodnă. Acesta are o istorie îndelungată, fiind asociat cu simplitatea și eleganța. Inelul solitaire prezintă o singură piatră prețioasă montată pe o bandă simplă, fără alte ornamente sau detalii, punând accentul pe frumusețea și strălucirea pietrei centrale. Materialele cel mai des folosite pentru inelele de logodnă solitaire includ aurul de 14K sau 18K, alb, galben sau roz și platina. În ceea ce privește pietrele prețioase, diamantul este cea mai populară alegere pentru acest tip de inel, datorită strălucirii sale. Cu toate acestea, și alte pietre prețioase precum safirele, rubinele sau smaraldele pot fi folosite pentru a crea inele solitaire cu un aspect unic și elegant.


Descoperă colecțiile TEILOR de inele de logodnă solitaire


În magazinele TEILOR și online, pe site, vei găsi o diversitate de inele de logodnă. Explorează posibilitățile și alege modelul care va spune cel mai bine povestea voastră.