ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Printre materialele potrivite pentru brățările de picior se numără cele flexibile și rezistente la uzură, cum ar fi pielea, metalul sau siliconul, dar și metalele prețioase precum aurul, pentru un touch elegant.
Da, brățările de picior pot fi purtate la înot sau la plajă, dar ar trebui sa alegi un material rezistent la apă și care să nu se deterioreze prin expunerea la sare sau clor.
Cele mai populare modele de brățări pentru picior sunt cele din piele, cu perle sau pietre prețioase, brățările cu simboluri sau inscripții și cele din metal sau siliciu.

Brățara pentru picior - un accesoriu aparte


Brățările pentru picior, sunt bijuteriiextrem de atrăgătoare, însă puțin cunoscute în prezent. Purtate la gleznă, deseori în timpul verii, în vacanțe, acestea îți evidențiază într-un mod delicat stilul, denotând romantism și eleganță. Printre cele mai apreciate modele sunt cele cu șnur și cele din aur alb, cu charmuri.


Sfaturi pentru purtarea brățărilor pentru picior


Fiind printre bijuteriile pentru femeicare atrag toate privirile, se recomandă ca brățările pentru picior să fie purtate în anumite contexte și ținute. În primul rând, acestea nu pot fi suprapuse peste nici un fel de haine, fiind potrivite să fie purtate direct pe piele. De asemenea, în funcție de ținută (casual sau elegantă), poți opta pentru a le asorta cu o brățară din aur simplă, cu charmuri sau chiar diamante.


Cum îngrijești brățările pentru picior


Brățările pentru picior nu necesită o îngrijire aparte față de restul bijuteriilor. Acestea trebuie curățate constant cu apă călduță, o cârpă moale și detergent delicat și trebuie ferite de substanțe corozive, precum apa sărată și clorul, care le pot afecta, în timp, strălucirea.