Întrebări frecvente

Printre accesoriile de nelipsit din cutia ei de bijuterii se num─âr─â inelele, cerceii, br─â╚Ť─ârile ╚Öi colierele. Pentru a putea fi purtate o lung─â perioad─â de timp, aurul este un material des recomandat. Bijuteriile pot fi alese ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele personale ale fiec─ârei femei, dar ╚Öi ├«n func╚Ťie de ocazia sau evenimentul pentru care sunt purtate.
Exist─â o varietate de modele de cercei, care difer─â ├«n func╚Ťie de preferin╚Ťele personale, dar ╚Öi de tendin╚Ťele actuale ├«n mod─â. ├Än general, cerceii din aur f─âr─â pietre pre╚Ťioase sunt printre cele mai c─âutate modele, ├«mpreun─â cu cerceii cu diamante sau perle. Formele populare includ cerceii tip pandantiv cu charm-uri, cerceii rotunzi ╚Öi cerceii mici ╚Öi minimali╚Öti. Alte modele c─âutate sunt cerceii tip candelabru, cerceii lungi sau cerceii ├«n diferite forme geometrice.
Exist─â multe tipuri de br─â╚Ť─âri din aur, fiecare av├ónd caracteristici speciale, cum ar fi design-ul, greutatea, grosimea ╚Öi textura. Br─â╚Ťara cu lan╚Ť este sub╚Ťire ╚Öi minimalist─â, fiind format─â dintr-un lan╚Ť de aur. Aceasta poate fi purtat─â ├«n mod individual sau combinat─â cu alte br─â╚Ť─âri sau cu un ceas. Br─â╚Ťara cu charmuri este o br─â╚Ťara care are unul sau mai multe charmuri (pandantive) ata╚Öate la lan╚Ť. Pandantivele pot avea diferite forme, cum ar fi inimioare, stelu╚Ťe, ini╚Ťiale sau alte modele interesante, cre├ónd astfel o br─â╚Ťar─â personalizat─â. Br─â╚Ťara tip bangle este o br─â╚Ťar─â fix─â, f─âr─â ├«nchiz─âtoare, av├ónd un design simplu. Pentru a crea un efect elegant, se pot purta mai multe br─â╚Ť─âri de acest tip, combinate sau nu cu alte modele. Br─â╚Ťara tip cuff este o br─â╚Ťar─â care se ├«mbrac─â pe m├ón─â ╚Öi care are o form─â deschis─â, astfel ├«nc├ót se poate potrivi pe mai multe dimensiuni de ├«ncheieturi. Br─â╚Ťara tennis este format─â dintr-o serie de pietre pre╚Ťioase, de obicei diamante, montate ├«ntr-un lan╚Ť sub╚Ťire din aur alb, galben sau roz, ╚Öi se fixeaz─â cu o cataram─â. Aceasta este ideal─â pentru evenimente speciale, precum nun╚Ťi sau anivers─âri.
Cele mai populare pietre pre╚Ťioase utilizate ├«n bijuterii sunt diamantul, rubinul ╚Öi safirul. Al─âturi de smarald, acestea sunt considerate pietre pre╚Ťioase de baz─â ╚Öi sunt apreciate pentru frumuse╚Ťea, duritatea ╚Öi valoarea lor. Alte pietre semipre╚Ťioase care sunt integrate ├«n bijuterii includ turmalina, tanzanitul ╚Öi ametistul.
Cea mai important─â caracteristic─â a unui diamant este calitatea sa, determinat─â prin cei 4C: claritate, carataj, culoare ╚Öi t─âietur─â. Acestea definesc str─âlucirea, transparen╚Ťa, culoarea ╚Öi forma pietrei, influen╚Ť├óndu-i, astfel, valoarea.
La fiecare comand─â de bijuterii TEILOR plasat─â online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â, livrare ├«n maxim 48 de ore ╚Öi posibilitate de retur ├«n 14 zile. ├Än plus, ai garan╚Ťia c─â bijuteriile sunt certificate ╚Öi po╚Ťi beneficia de repara╚Ťii ├«n atelierul TEILOR.
Dac─â produsul TEILOR achizi┼úionat online nu corespunde cerin╚Ťelor tale, ├«l po╚Ťi returna ├«n termen de 14 de zile, numai daca╠ć produsul nu a fost purtat si nu prezinta╠ć semne de uzura╠ć cauzate de manevrarea defectuoas─â.
Diamantele naturale sunt certificate de laboratoarele de grad ├«nalt, cum ar fi GIA, AGS, HRD ╚Öi IGI. Certificatul con╚Ťine informa╚Ťii despre caracteristicile diamantului, precum greutatea, claritatea, culoarea ╚Öi t─âietura. Diamantele sintetice nu au acest certificat de autenticitate. Este important de men╚Ťionat c─â unele diamante sintetice pot fi identificate doar de c─âtre exper╚Ťi cu ajutorul unor echipamente sofisticate ╚Öi analize chimice. De aceea, ├«╚Ťi recomand─âm s─â achizi╚Ťionezi diamante de la surse de ├«ncredere.