Întrebări frecvente

Printre accesoriile de nelipsit din cutia ei de bijuterii se numără inelele, cerceii, brățările și colierele. Pentru a putea fi purtate o lungă perioadă de timp, aurul este un material des recomandat. Bijuteriile pot fi alese în funcție de preferințele personale ale fiecărei femei, dar și în funcție de ocazia sau evenimentul pentru care sunt purtate.
Există o varietate de modele de cercei, care diferă în funcție de preferințele personale, dar și de tendințele actuale în modă. În general, cerceii din aur fără pietre prețioase sunt printre cele mai căutate modele, împreună cu cerceii cu diamante sau perle. Formele populare includ cerceii tip pandantiv cu charm-uri, cerceii rotunzi și cerceii mici și minimaliști. Alte modele căutate sunt cerceii tip candelabru, cerceii lungi sau cerceii în diferite forme geometrice.
Există multe tipuri de brățări din aur, fiecare având caracteristici speciale, cum ar fi design-ul, greutatea, grosimea și textura. Brățara cu lanț este subțire și minimalistă, fiind formată dintr-un lanț de aur. Aceasta poate fi purtată în mod individual sau combinată cu alte brățări sau cu un ceas. Brățara cu charmuri este o brățara care are unul sau mai multe charmuri (pandantive) atașate la lanț. Pandantivele pot avea diferite forme, cum ar fi inimioare, steluțe, inițiale sau alte modele interesante, creând astfel o brățară personalizată. Brățara tip bangle este o brățară fixă, fără închizătoare, având un design simplu. Pentru a crea un efect elegant, se pot purta mai multe brățări de acest tip, combinate sau nu cu alte modele. Brățara tip cuff este o brățară care se îmbracă pe mână și care are o formă deschisă, astfel încât se poate potrivi pe mai multe dimensiuni de încheieturi. Brățara tennis este formată dintr-o serie de pietre prețioase, de obicei diamante, montate într-un lanț subțire din aur alb, galben sau roz, și se fixează cu o cataramă. Aceasta este ideală pentru evenimente speciale, precum nunți sau aniversări.
Cele mai populare pietre prețioase utilizate în bijuterii sunt diamantul, rubinul și safirul. Alături de smarald, acestea sunt considerate pietre prețioase de bază și sunt apreciate pentru frumusețea, duritatea și valoarea lor. Alte pietre semiprețioase care sunt integrate în bijuterii includ turmalina, tanzanitul și ametistul.
Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cei 4C: claritate, carataj, culoare și tăietură. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențându-i, astfel, valoarea.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Dacă produsul TEILOR achiziţionat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna în termen de 14 de zile, numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.
Diamantele naturale sunt certificate de laboratoarele de grad înalt, cum ar fi GIA, AGS, HRD și IGI. Certificatul conține informații despre caracteristicile diamantului, precum greutatea, claritatea, culoarea și tăietura. Diamantele sintetice nu au acest certificat de autenticitate. Este important de menționat că unele diamante sintetice pot fi identificate doar de către experți cu ajutorul unor echipamente sofisticate și analize chimice. De aceea, îți recomandăm să achiziționezi diamante de la surse de încredere.