Afișare
98 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Ametistul este o varietate violetă a cuarțului, o piatră cunoscută pentru culoarea sa purpurie și strălucire. Se formează în cavități și fisuri din rocile magmatice sau în geode. Culoarea sa purpurie se datorează impurităților de fier și radiației naturale care afectează cristalele de cuarț.
Ametistul este asociat cu calmul, echilibrul și protecția spirituală. Este considerat a avea puteri vindecătoare și poate promova liniștea interioară, intuiția și claritatea mentală.
Pentru a îngriji bijuteriile cu ametist, evită expunerea lor prelungită la lumina directă a soarelui, deoarece acest lucru poate cauza decolorarea pietrei. De asemenea, evită contactul cu substanțe chimice agresive și curățați bijuteriile cu ametist folosind apă călduță și săpun delicat, apoi clătește bine și usucă-le cu grijă folosind o cârpă moale.

Descoperă bijuteriile cu ametist

Ametistul este una dintre cele mai întâlnite pietre semiprețioase, folosite în realizarea bijuteriilor. Nuanțele de violet, de la culoarea lavandei pana la ametistul siberian, cu o nuanță foarte intensă, sunt considerate de multe persoane ca având proprietăți liniștitoare. Inclus în multe bijuterii pentru femei, ametistul este extrem de versatil, luând forme diverse, precum: oval, rotund, pară, marquise sau chiar cushion. În magazinele TEILOR, găsești coliere, cercei, brățări și inele cu ametiste. În plus, poți opta pentru bijuterii care includ mai multe tipuri de pietre semiprețioase colorate, iar pentru alegerea piesei potrivite, beneficiezi de asistență din partea consilierilor noștri.