Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Inelele pentru bărbați sunt disponibile în diferite stiluri și materiale, ceea ce le face o alegere versatilă pentru orice tip de outfit. Acestea pot fi realizate din aur, argint, titan sau alte metale și pot avea diferite finisaje, cum ar fi lucios, mat sau cu textură. În plus, inelele pentru bărbați pot fi simple și clasice sau mai sofisticate, având inserate pietre prețioase sau alte detalii.
Când alegi un inel, trebuie să iei în considerare stilul personal și celelalte bijuterii pe care le porți, mărimea potrivită, calitatea materialelor, semnificația specială sau bugetul disponibil, și durabilitatea pentru a-l putea purta pentru o perioadă lungă de timp.
Mărimea inelului poate fi măsurată prin utilizarea unui set de inele de măsurare sau prin măsurarea diametrului interior al unui inel care pe care îl porți în mod obișnuit. De asemenea, poți să-ți iei măsura din jurul degetului cu un fir și apoi să compari măsura obținută cu tabelele standard de mărimi de inele. "
Cele mai potrivite materiale pentru realizarea inelelor purtate de bărbați sunt aurul, argintul, titanul și oțelul inoxidabil.
Totul depinde de modelul inelului comandat. În cazul în care acesta are un model simplu și nu este încrustat cu pietre pe părțile laterale, poate fi cu ușurință modificat în atelierul TEILOR.
Există mai multe modalități de a îngriji inelele din aur pentru a le păstra aspectul. Poți începe prin a folosi o soluție de curățare pentru bijuterii sau apă călduță și o perie moale pentru a elimina orice murdărie acumulată pe bijuteriile din aur. Este recomandat să eviți purtarea inelelor din aur în timp ce faci curat sau utilizezi produse chimice, cum ar fi parfum sau soluții care conțin clor. Pentru situațiile în care nu porți inelul din aur, depozitează-l într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți inelul din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzura sau deformarea lor. În plus, verifică inelele din aur pentru orice defecte sau uzură și mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional, dacă este necesar.
Primele inele datează de aproximativ 4.500 de ani și au fost folosite în Mesopotamia. Inelele erau purtate atât de bărbați, cât și de femei și erau considerate simboluri de putere și statut.

Inelele TEILOR pentru bărbați


Cu modele moderne sau atemporale, inelele pentru bărbați sunt accesorii des întâlnite. Indiferent că alegi un model de inel din titan, din aur galben, alb sau negru, acesta va adăuga cu siguranță o notă elegantă ținutelor și îți va pune într-o nouă lumină stilul. În funcție de personalitatea ta, dar și de preferințe, poți alege să porți inele mate sau lucioase, simple sau cu pietre prețioase, precum diamantele negre, dar și inele cu diverse lățimi. Mai mult, inelele negre din titan aduc o notă modernă și îndrăzneață.


Inelul pentru bărbați: simbol al statutului


Istoria ne arată că inelele au fost purtate de bărbați încă din antichitate. În Egiptul Antic, nobilii și preoții purtau adeseori aceste accesorii ca simboluri ale statutului lor, iar în Evul Mediu, acestea au devenit chiar mai populare printre reprezentanții familiilor regale din Europa. Funcționând, de multe ori, ca sigiliu, bijuteriile de acest tip aveau nu doar o funcție estetică, ci și una oficială și practică. La TEILOR găsești o gamă variată de bijuterii pentru bărbați. De la brățări bărbătești și lanțuri, până la butoni și modele de inele pentru bărbați, acestea oferă multiple posibilități pentru un look ce te va reprezenta în orice situație. Descoperă-le, încearcă-le.