Întrebări frecvente

Aurul roz, cunoscut și sub denumirea de aur roze sau aur de aliaj, este un aliaj de aur cu o nuanță de culoare roz. Această nuanță se obține prin adăugarea de cantități mici de cupru în aliajul de aur. Aurul roz de 18K conține de obicei 75% aur, 20% cupru și 5% argint.
Bijuteriile din aur roz se pot asorta cu diverse metale, cum ar fi argintul și platina. Combinarea aurului roz cu argintul creează un contrast plăcut între nuanțele calde și reci, oferind un aspect modern și eclectic. De asemenea, asortarea aurului roz cu platina adaugă o notă de rafinament și lux, datorită culorii lor similare și durabilității ambelor metale prețioase.
Pentru a-ți menține bijuteriile din aur roz în stare bună, este important să le îngrijești adecvat. Poți începe prin a folosi o soluție specială de curățare sau apă călduță și o perie moale pentru a îndepărta orice murdărie sau praf acumulată pe bijuterii. Este recomandat să eviți purtarea bijuteriilor din aur în timp ce faci curățenie sau utilizezi produse chimice, precum parfum sau soluții care conțin clor. Atunci când nu porți bijuteriile din aur, depozitează-le într-un loc uscat și întunecat, cum ar fi un sertar sau o cutie de bijuterii, pentru a evita uzura cauzată de expunerea la aer sau la lumina soarelui. Evită să porți bijuterii din aur în timpul sporturilor sau activităților fizice intense care pot duce la uzură sau deformare. În plus, verifică-le periodic pentru orice defecte sau uzură și, dacă este necesar, mergi la un bijutier pentru a le repara sau curăța profesional.
Adună piesele din aur vechi pe care îți dorești să le schimbi - pot fi inele, cercei, brățări sau lanțuri și vino cu ele în magazinele TEILOR. Consilierii noștri vor cântări aurul adus și îți vor comunica suma pe care o vei primi în schimbul acestuia, cu ajutorul căreia poți achiziționa și bijuterii noi. Poți alege piese din toate colecțiile brandului și, în cazul în care este necesar, poți completa suma pentru a achiziționa piesele pe care ți le dorești.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile.