Afișare
263 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Un pandantiv este o bijuterie care se poartă la gât, împreună cu un lanț. Este adesea decorat cu simboluri sau pietre prețioase și poate fi purtat pentru a transmite un anumit mesaj sau o semnificație personală. Pandantivele au o lungă istorie: au fost folosite încă din antichitate pentru a aduce noroc, protecție sau pentru a semnifica apartenență la un anumit grup sau statut social. Unele pandantive au o simbolistică religioasă sau mitologică.
Atunci când porți mai multe pandantive în același timp, este important să ai în vedere câteva aspecte pentru a crea un look armonios și modern. În primul rând, alege pandantive care au o legătură cromatică sau care se completează reciproc. Acestea ar trebui să se potrivească cu restul ținutei tale, iar culorile să fie în ton cu aceasta. Pentru a adăuga o notă interesantă, poți alege pandantive de dimensiuni diferite. Acestea pot fi purtate împreună în mod armonios, adăugând un plus de textură ținutei tale. Ia în considerare și lungimea pandantivelor. Dacă porți mai multe astfel de bijuterii de lungimi diferite, asigură-te că acestea se potrivesc cu ținuta ta și se completează între ele, fără a fi încărcate sau aglomerate. Este important să ții cont și de ocazie: o alegere minimalistă în materie de bijuterii este mai potrivită unui eveniment formal, pe când o ocazie casual îți oferă mai multă libertate pentru a experimenta. În cele din urmă, cel mai important lucru este să te asiguri că pandantivele pe care le alegi sunt în armonie între ele și cu ținuta ta, rezultatul final fiind unul plăcut ochiului și elegant.
Cele mai populare pietre prețioase utilizate în bijuterii sunt diamantul, rubinul și safirul. Acestea sunt considerate cele trei pietre prețioase de bază și sunt apreciate pentru frumusețea, duritatea și valoarea lor. Alte pietre prețioase care sunt populare în bijuterii includ smaraldul, turmalina, tanzanitul și ametistul.
Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențând astfel valoarea și aspectul acesteia.
Pentru a curața și îngriji bijuteriile cu diamante, se recomandă folosirea unei soluții din apă călduță și detergent delicat, prin imersarea bijuteriei în soluție și frecarea ușoară cu o periuță de dinți moale. Evită folosirea produselor abrazive sau a apei fierbinți, care pot afecta aspectul și strălucirea diamantelor și a monturii.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.

Pandantivele cu diamante - simboluri ale statutului


Pandantivele cu diamante sunt bijuterii elegante și rafinate care au o istorie îndelungată și interesantă. În trecut, aceste pandantive erau considerate simboluri ale bogăției și statutului social. Cu toate acestea, în timpul secolului al XX-lea, odată cu dezvoltarea tehnologiilor de prelucrare a diamantelor, pandantivele cu aceste pietre prețioase au devenit mai accesibile și mai populare în rândul unui public mai larg. Astăzi, aceste pandantive sunt apreciate pentru frumusețea și strălucirea lor și pentru modul în care adaugă eleganță și rafinament oricărei ținute. În magazinele TEILOR pot fi găsite colecții variate de bijuterii, printre care pandantive din aur cu diamant, dar și alte tipuri de bijuterii cu diamante, precum inele cu diamante, brățări cu diamante, cercei cu diamante sau coliere cu diamante. Descoperă modelele în magazine și online, pe website.