Întrebări frecvente

Un pandantiv este o bijuterie care se poartă la gât, împreună cu un lanț. Este adesea decorat cu simboluri sau pietre prețioase și poate fi purtat pentru a transmite un anumit mesaj sau o semnificație personală. Pandantivele au o lungă istorie: au fost folosite încă din antichitate pentru a aduce noroc, protecție sau pentru a semnifica apartenență la un anumit grup sau statut social. Unele pandantive au o simbolistică religioasă sau mitologică.
Cel mai des, la pandantivele pentru copii sunt alese diamantele, rubinele, safirele și smaraldele. De asemenea, pietrele semiprețioase, cum ar fi ametistul, topazul și turmalina, sunt frecvent utilizate în pandantive pentru varietatea lor de culori și forme.
Pentru a curăța și îngriji un pandantiv din aur cu pietre prețioase, este important să eviți produsele de curățare dure sau abrazive, care pot zgâria aurul și deteriora pietrele prețioase. Folosește apă caldă și săpun lichid, precum și o perie moale sau o cârpă de microfibră, pentru a curăța și lustrui pandantivul. Păstrează-l într-un loc uscat și protejat de lumina directă a soarelui, pentru a preveni decolorarea sau deteriorarea pietrelor prețioase.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.