Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Cel mai des, la pandantivele pentru copii sunt alese diamantele, rubinele, safirele și smaraldele. De asemenea, pietrele semiprețioase, cum ar fi ametistul, topazul și turmalina, sunt frecvent utilizate în pandantive pentru varietatea lor de culori și forme.

Pandantivele - cadouri tematice pentru copii

Nu de puține ori, alegem să îi surprindem pe cei mici cu bijuterii atent alese pentru ei, pline de semnificație. Printre acestea se numără și pandantivele din aur alb, roz sau galben, cu diamante și pietre semi-prețioase, ce au tematică desprinsă din universul copilăriei. Modelele pot cuprinde figurine cu animale, mașini, flori sau alte motive care vor aduce bucurie și multe zâmbete.

Cum alegi pandantivul potrivit pentru cei mici

Cel mai bine este să alegi modelele în funcție de pasiunilor celor mici. Atât pandantivele din aur pentru fete, cât și cele pentru băieți ce se regăsesc în colecțiile TEILOR sunt de înaltă calitate, având un design creativ și detalii desprinse din fascinanta lume a copilăriei. De asemenea, poți ține cont și de alte bijuterii pe care cei mici le au deja, sau pe care și le doresc, cum ar fi cercei din aur pentru copii, brățări din aur pentru copii sau lănțișoare din aur pentru copii. Astfel, atât pandantivele alese, cât și celelalte piese pot reda o anumită tematică, sau pot constitui un set plin de culoare.