Afișare
139 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Bijuteriile pot fi și o alegere potrivită pentru copii, dar trebuie să luăm în considerare mai multe aspecte pentru a ne asigura că sunt sigure și potrivite pentru aceștia. Printre bijuteriile potrivite pentru copii se numără inelele, lănțișoarele, brățările și cerceii. Este important să alegem bijuterii confecționate din materiale netoxice, care nu cauzează alergii sau alte probleme de sănătate.

Bijuteriile pentru copii: amintirile de peste ani


Bijuteriile din aur pentru copii, fie că sunt pentru fete sau băieți, le aduc acestora un motiv de bucurie nu doar când le primesc, ci mult timp după aceea. Rezistente în timp, acestea devin prilej de amintire peste ani. Mai mult, vor fi mereu strâns legate de imaginea persoanei care le-a oferit, transmițând emoție, grijă și afecțiune. Poți alege cercei din aur pentru copii, brățări pentru copii, lănțișoare sau pandantive pentru cei mici.


Tradiția de a oferi bijuterii pentru fete și băieți


În trecut, obiceiul de a oferi bijuterii copiilor avea la bază credința că acestea îi vor proteja pe cei mici de întâmplări rele, ajutându-i să rămână sănătoși. Dacă la început, materiale precum scoicile sau lemnul au fost materiale des utilizate în realizarea bijuteriilor pentru copii, cu timpul s-au folosit tot mai mult materiale prețioase, precum aurul alb sau galben pentru accesoriile destinate celor mici. Mai mult, au fost incluse și diamante sau alte pietre prețioase. Astăzi, tot mai mulți oameni aleg, cu prilejul momentelor importante, să ofere în dar bijuterii pentru copii. Descoperă modelele de bijuterii pentru copii atât în magazinele TEILOR, cât și online. În plus, pentru evenimente deosebite, poți completa cadoul pentru cei mici cu bijuterii pentru întreaga familie. Alege modelele potrivite de bijuterii pentru femei și cele pentru bărbați.