Întrebări frecvente

Bijuteriile pot fi și o alegere potrivită pentru copii, dar trebuie să luăm în considerare mai multe aspecte pentru a ne asigura că sunt sigure și potrivite pentru aceștia. Printre bijuteriile potrivite pentru copii se numără inelele, lănțișoarele, brățările și cerceii. Este important să alegem bijuterii confecționate din materiale netoxice, care nu cauzează alergii sau alte probleme de sănătate.
Cerceii potriviți pentru bebeluși ar trebui să fie fabricați din materiale sigure și netoxice, cum ar fi aurul. Modelul potrivit ar trebui să fie ușor și să aibă un mecanism de închidere sigur. În general, cerceii cu șurub sunt considerați a fi cei mai siguri pentru bebeluși, deoarece sunt mai dificil de scos accidental. Este recomandat să eviți cerceii cu părți mici sau ușor detașabile care ar putea fi înghițite de către bebeluș.
Cerceii potriviți pentru copii pot fi simpli sau cu un design care integrează diferite pietre prețioase sau simboluri. Este important să alegem cercei care sunt potriviți pentru urechile copilului și care nu provoacă disconfort sau iritații.
Inelele pentru copii pot fi simple sau decorate cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase ori desene. Este important ca inelul să fie potrivit pentru mărimea degetului copilului sau să aibă o mărime reglabilă, pentru a evita orice disconfort sau riscul de a se pierde.
Lănțișoarele pentru copii pot fi simple sau cu pandantiv, cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase ori desene. Este important să alegi lănțișoare care să nu fie prea lungi sau prea scurte pentru cel mic și să aibă un sistem de închidere sigur, care să nu se deschidă accidental.
Brățările pentru copii pot fi simple sau decorate cu diferite pietre prețioase sau semiprețioase ori desene. La fel ca în cazul inelelor, este important să alegi o mărime potrivită și un sistem de închidere sigur, care să nu se deschidă accidental.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Dacă produsul TEILOR achiziţionat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna în termen de 14 de zile, numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.