Afișare
86 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Cerceii potriviți pentru bebeluși ar trebui să fie fabricați din materiale sigure și netoxice, cum ar fi aurul. Modelul potrivit ar trebui să fie ușor și să aibă un mecanism de închidere sigur. În general, cerceii cu șurub sunt considerați a fi cei mai siguri pentru bebeluși, deoarece sunt mai dificil de scos accidental. Este recomandat să eviți cerceii cu părți mici sau ușor detașabile care ar putea fi înghițite de către bebeluș.
Cerceii potriviți pentru copii pot fi simpli sau cu un design care integrează diferite pietre prețioase sau simboluri. Este important să alegem cercei care sunt potriviți pentru urechile copilului și care nu provoacă disconfort sau iritații.
Printre cele mai utilizate sisteme de închidere a cerceilor pentru copii sunt șuruburile simple. Prinderea este simplă, tija este atașată de partea din spate a cerceilor, este introdusă în lobul urechii și prinsă cu o așa numită prindere prin detașare la spate numit și fluturaș/dop. Un alt tip de prindere a cerceilor este închiderea la spate cu arc. Cerceii cu acest tip de încuietoare se prind cu ajutorul unui cârlig care trece prin lobul urechii pentru a se securiza apoi într-un clip mecanic. Cerceii cu clipsuri Omega pot fi purtați indiferent dacă urechile sunt perforate sau nu. Aceștia au o clemă care prinde ferm lobul urechii și face imposibilă căderea cercelului. Închiderea englezească (la spate) are un mecanism simplu de funcționare: partea mobilă trebuie fixată în spațiul special conceput pentru ea. Acest tip de încuietoare este discret și aproape că nu se observă, deoarece stă ascuns în spatele lobului urechii. Pentru copii, cea mai sigură încuietoare este cea cu șurub de protecție.
Cerceii din aur pentru copii necesită îngrijire periodică pentru a-i menține în condiții bune. Ar trebui să fie șterși cu o soluție de curățare sau apă călduță și o perie moale și îți recomandăm evitarea contactului cu substanțe chimice.

Cerceii din aur pentru copii: bijuteriile ce rezistă în timp


Cerceii au fost întotdeauna printre cele mai apreciate tipuri de bijuterii, nu doar pentru femei, cât și pentru cei mici. Modelele de cercei din aur de 14K și 18K pentru copii, sub formă de tortițe, cu diamante sau simple, pot fi purtate inclusiv de bebeluși, fiind comode și sigure. Alegând să oferi în dar, cu ocazia evenimentelor speciale, o pereche de cercei pentru copii, oferi mai mult decât bijuterii: oferi o amintire ce rezistă în timp. Astfel, peste ani, aceștia vor fi prilejul perfect de rememorare, aducând nostalgie și bucurie celor care îi primesc. Găsește modele de cercei din aur galben, alb sau roz, rotunzi sau lungi, cu modele pentru copii în magazinele TEILOR și online, pe teilor.ro. În plus, îi poți oferi împreună cu o serie de alte bijuterii pentru cei mici, precum brățări din aur pentru copii, lănțișoare din aur pentru copii sau pandantive din aur pentru copii.


Cum depozitezi și îngrijești cerceii din aur pentru fete


Cerceii din aur pentru copii sunt cadouri versatile și rezistente. Pentru ca cei mici să îi poată purta mai mult timp și pentru ca aceștia să aducă bucurie peste ani, sunt câțiva pași simpli pe care este recomandat să îi urmezi. În primul rând, bijuteriile trebuie depozitate în cutii speciale, în loc uscat și ferit de lumina soarelui sau de expunerea la aer. De asemenea, este bine să verifici periodic cerceii, pentru a descoperi din timp orice defecte sau semne de uzură și a putea interveni în acest sens. O vizită la bijutier pentru reparații și curățare profesională va asigura o bună întreținere, pentru o rezistență mai mare.