Întrebări frecvente

Printre cele mai potrivite bijuterii pe care le poți oferi cadou unui bărbat sunt inelele din aur sau argint; brățările pentru bărbați - mereu în trend și ușor de asortat cu orice ținută; lanțurile cu pandantiv sau butoni.
Cele mai potrivite materiale pentru bijuteriile pentru bărbați sunt cele durabile și de înaltă calitate, precum aurul, argintul și titanul. Acestea sunt recomandate pentru bijuteriile purtate frecvent și sunt relativ ușor de întreținut.
Brățările pentru bărbați au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, ca accesoriu prin care își exprimă personalitatea și stilul. Există o varietate de design-uri, modele și materiale disponibile: brățările din metale prețioase, brățările din piele sau brățările din oțel inoxidabil se potrivesc cu orice stil sau ocazie.
Pentru a afla mărimea potrivită a inelului pentru bărbați, poți folosi un inel existent prin măsurarea diametrului interior în milimetri și compararea cu un ghid de mărimi. Alternativ, înfășoară o fâșie de hârtie sau o panglică în jurul degetului, măsoară lungimea și compară cu un ghid de mărimi. De asemenea, poți apela la un bijutier pentru a-ți măsura corect degetul.
Diamantele sunt un accesoriu universal, care nu este ales doar de către femei. Există o varietate de opțiuni disponibile pentru bărbați, cum ar fi inelele, brățările, cerceii sau ceasurile cu diamante, care pot fi purtate atat la ocazii formale cât și la cele casual. Diamantele sunt considerate un simbol al abundenței și succesului și de aceea, unii bărbați aleg să poarte diamante pentru a-și exprima statutul.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maxim 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Dacă produsul TEILOR achiziţionat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna în termen de 14 de zile, numai dacă bijuteria nu a fost purtată și nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.
Diamantele naturale sunt certificate de laboratoarele de grad înalt, cum ar fi GIA, AGS, HRD și IGI. Certificatul conține informații despre caracteristicile diamantului, precum greutatea, claritatea, culoarea și tăietura. Diamantele sintetice nu au acest certificat de autenticitate. Este important de menționat că unele diamante sintetice pot fi identificate doar de către experți cu ajutorul unor echipamente sofisticate și analize chimice. Îți recomandăm să achiziționezi diamante de la surse de încredere, ca magazinele de bijuterii cu renume sau bijutierii recunoscuți.