Afișare
3837 produse

Filtrează după

ÎNTREBĂRI FRECVENTE
Diamantele sunt cristale prețioase compuse din carbon. Ele se formează în adâncimea Pământului, sub condiții de temperatură și presiune extrem de intense. Procesul de formare al diamantelor implică expunerea carbonului la temperaturi ridicate și presiuni mari, care favorizează creșterea și cristalizarea acestuia în structuri solide și distinctive, cunoscute sub numele de diamante. Această formare are loc în straturi geologice profunde, de obicei la adâncimi de peste 150 de kilometri sub suprafața Pământului.
Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențând astfel valoarea și aspectul acesteia.
Valoarea unui diamant este calculată în funcție de cele patru C-uri: claritate, carataj, culoare și tăiere. Aceste caracteristici sunt folosite pentru a determina cât de strălucitor, transparent, colorat și bine tăiat este diamantul, și astfel, cât de valoros este. Cu cât diamantul are caracteristici mai bune în fiecare din cele patru C-uri, cu atât valoarea să va fi mai mare.
Autenticitatea unui diamant poate fi verificată prin intermediul unui certificat emis de un laborator de specialitate, care va conține informații detaliate despre caracteristicile diamantului.
Pentru a păstra o bijuterie cu diamante în siguranță, este recomandat să o depozitezi într-o cutie specială pentru bijuterii, departe de lumina directă a soarelui și alte surse de căldură, care pot afecta strălucirea pietrei și să o protejezi de produsele de îngrijire a pielii și parfumuri. De asemenea, este important să verifici bijuteria periodic pentru urme de murdărie și să o cureți adecvat, astfel o vei putea păstra în condiții optime pentru o perioada cât mai lungă de timp.
Pentru a curața și îngriji bijuteriile cu diamante, se recomandă folosirea unei soluții din apă călduță și detergent delicat, prin imersarea bijuteriei în soluție și frecarea ușoară cu o periuță de dinți moale. Evită folosirea produselor abrazive sau a apei fierbinți, care pot afecta aspectul și strălucirea diamantelor și a monturii.

Bijuteriile cu diamante, un simbol al rafinamentului


Diamantele sunt pietre prețioase pline de strălucire și eleganță. Unele dintre cele mai căutate tipuri de bijuterii sunt bijuteriile din aur cu diamante. Această îmbinare dintre aur, fie aur alb, aur galben sau aur roz, și diamante albe, negre sau chiar colorate reprezintă definiția rafinamentului. Fie că ne referim la inele cu diamante, cercei cu diamante, coliere cu diamante sau brățări cu diamante, acestea completează perfect orice ținută și aduc un plus de strălucire și grație.


Descoperă bijuteriile cu diamante din magazinele TEILOR


Dacă îți dorești o bijuterie cu diamante, explorează gama variată disponibilă atât pe site, cât și în magazinele TEILOR. Alege piesele care îți descriu cel mai bine personalitatea și creează-ți propriul set de bijuterii cu diamante. În plus, poți cere oricând sfatul angajaților din magazine, pentru a alege modele care ți se potrivesc cel mai bine. Bijuteriile sunt mai mult decât simple accesorii, ele descriu stilul și eleganța celui care le poartă.


Îngrijește cu atenție bijuteriile cu diamante


Bijuteriile cu diamante necesită o îngrijire atentă, fiind important să le cureți constant pentru a le păstra într-o stare optimă pe termen lung. Acestea trebuie curățate cu o periuță moale, o soluție din apă călduță și un detergent delicat. De asemenea, pentru a le păstra în siguranță, depozitează-le într-o cutie de bijuterii, ferite de lumina soarelui și de surse de căldură.