Bratari Tennis

Filtrează după

Filtrează după
Afișare
produse
Sortează după
Afișare
produse
Sortează după

  Întrebări frecvente

  Brățara Tennis este recunoscută prin modul în care diamantele sau alte pietre prețioase sunt așezate în linie, pe toată suprafața bijuteriei. Denumirea ei provine de la popularitatea de care s-a bucurat pe terenul de tenis, fiind purtată în timpul jocului de numeroase jucătoare celebre.
  Brățările tennis pot fi realizate din diferite materiale, precum aur, argint sau platină. De asemenea, pot fi încrustate cu diamante sau alte pietre prețioase, naturale sau sintetice.
  Brățările tennis sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Există modele și stiluri variate pentru ambele genuri. Alegerea unei brățări tennis depinde de preferințele personale și stilul individual al purtătorului.
  Cele mai populare modele de brățări Tennis sunt cele cu diamante integrate în jurul întregii brățări, distribuite în mod egal sau în forma de linie. Există, totodată, modele formate din diamante și alte pietre prețioase sau semiprețioase.
  Brățările Tennis pot fi purtate în permanență, doar dacă sunt din aur sau platină și au diamante sau alte pietre prețioase de calitate. Motivul? Acestea sunt considerate mai durabile și mai rezistente decât alte metale sau pietre. Este important să eviți să porți brățara tennis când faci activități care ar putea deteriora sau zgâria bijuteria, cum ar fi munca grea sau sportul. Este recomandat să o cureți periodic și să verifici dacă sistemul de închidere este în siguranță
  Pentru a alege mărimea corectă pentru o brățară din aur, se recomandă măsurarea circumferinței încheieturii mâinii cu un metru de croitorie sau o bandă flexibilă. Este important să nu măsori prea strâns și să adaugi între 1,5 și 2,5 centimetri la măsurătoarea obținută, pentru a asigura o potrivire confortabilă.
  Cea mai importantă caracteristică a unui diamant este calitatea sa, determinată prin cele patru C-uri: claritate, cărată, culoare și tăiere. Acestea definesc strălucirea, transparența, culoarea și forma pietrei, influențând astfel valoarea și aspectul acesteia.
  Brățările Tennis necesită îngrijire periodică pentru a-și păstra aspectul. Ar trebui să fie șterse cu o soluție de curățare sau apă călduță și o perie moale. Sunt importante evitarea contactului cu substanțe chimice, depozitarea în siguranță, evitarea purtării lor în timpul activităților fizice intense, și verificarea periodică pentru defecte.