Întrebări frecvente

Un pandantiv este o bijuterie care se poartă la gât, împreună cu un lanț. Este adesea decorat cu simboluri sau pietre prețioase și poate fi purtat pentru a transmite un anumit mesaj sau o semnificație personală. Pandantivele au o lungă istorie: au fost folosite încă din antichitate pentru a aduce noroc, protecție sau pentru a semnifica apartenență la un anumit grup sau statut social. Unele pandantive au o simbolistică religioasă sau mitologică.
Cel mai des, pentru pandantivele din aur, sunt alese diamantele, rubinele, safirele și smaraldele. De asemenea, pietrele semiprețioase, cum ar fi ametistul, topazul și turmalina, sunt frecvent utilizate în pandantive pentru varietatea lor de culori și forme.
Pentru a asorta un pandantiv cu lănțișorul sau colierul potrivit, încearcă să combini materiale și culori similare, precum aur cu aur sau argint cu argint. Ține cont de dimensiunea și greutatea pandantivului, astfel încât lănțișorul să poată susține pandantivul în siguranță. De asemenea, asigură-te că stilul lănțișorului se potrivește cu designul pandantivului, pentru a crea un aspect armonios și echilibrat.
Atunci când porți mai multe pandantive în același timp, este important să ai în vedere câteva aspecte pentru a crea un look armonios și modern. În primul rând, alege pandantive care au o legătură cromatică sau care se completează reciproc. Acestea ar trebui să se potrivească cu restul ținutei tale, iar culorile să fie în ton cu aceasta. Pentru a adăuga o notă interesantă, poți alege pandantive de dimensiuni diferite. Acestea pot fi purtate împreună în mod armonios, adăugând un plus de textură ținutei tale. Ia în considerare și lungimea pandantivelor. Dacă porți mai multe astfel de bijuterii de lungimi diferite, asigură-te că acestea se potrivesc cu ținuta ta și se completează între ele, fără a fi încărcate sau aglomerate. Este important să ții cont și de ocazie: o alegere minimalistă în materie de bijuterii este mai potrivită unui eveniment formal, pe când o ocazie casual îți oferă mai multă libertate pentru a experimenta. În cele din urmă, cel mai important lucru este să te asiguri că pandantivele pe care le alegi sunt în armonie între ele și cu ținuta ta, rezultatul final fiind unul plăcut ochiului și elegant.
Pentru a curăța și îngriji un pandantiv din aur cu pietre prețioase, este important să eviți produsele de curățare dure sau abrazive, care pot zgâria aurul și deteriora pietrele prețioase. Folosește apă caldă și săpun lichid, precum și o perie moale sau o cârpă de microfibră, pentru a curăța și lustrui pandantivul. Păstrează-l într-un loc uscat și protejat de lumina directă a soarelui, pentru a preveni decolorarea sau deteriorarea pietrelor prețioase.
La fiecare comandă de bijuterii TEILOR plasată online, te bucuri de ambalare premium pentru cadouri, plata în rate fără dobândă, livrare în maximum 48 de ore și posibilitate de retur în 14 zile. În plus, ai garanția că bijuteriile sunt certificate și poți beneficia de reparații în atelierul TEILOR.
Adună piesele din aur vechi pe care îți dorești să le schimbi - pot fi inele, cercei, brățări sau lanțuri și vino cu ele în magazinele TEILOR. Consilierii noștri vor cântări aurul adus și îți vor comunica suma pe care o vei primi în schimbul acestuia, cu ajutorul căreia poți achiziționa și bijuterii noi. Poți alege piese din toate colecțiile brandului și, în cazul în care este necesar, poți completa suma pentru a achiziționa piesele pe care ți le dorești.
Dacă produsul TEILOR achiziţionat online nu corespunde cerințelor tale, îl poți returna în termen de 14 de zile, numai dacă produsul nu a fost purtat si nu prezintă semne de uzură cauzate de manevrarea defectuoasă.